Pää pystyyn, maanantai haltuun

Tyhjä ajatus

Tiedän, että tänään on vasta sunnuntai mutta myönnetään hei, ajatuksemme harhailevat jo huomisessa, työviikossa ja to do-listoilla. (Jos ei, anteeksi muistutuksesta.)

Maanantaissa pitää aina olla joku pieni spesiaaliasia, jonka takia sitä oikein odottamalla odottaa. Se voi olla säännöllinen ja toistuva asia (esim. tanssitreenit tai saunavuoro) tai sellainen juttu, joka vaihtelee viikottain.

Mun jokamaanantaipäivään kuuluu: rauhallinen soittolista Spotifysta, aamutreenit ja jokin ihana, etukäteen hyvällä tavalla vatsaakutkuttava lounas (jos en ehdi sellaista valmistamaan sunnuntai-iltana, sallin itselleni vapaasti syödä ulkonakin). Maanantai-iltaisin suunnittelen aina jotain rentouttavaa ja inspiroivaa tekemistä. Joskus se on jokin sosiaalinen tapahtuma rakkaiden tyyppien kanssa ja toisinaan se on sohvalla makoilua uusimpien aikakausilehtien ympäröimänä. 

Jos maanantait tuntuu tahmealta, on mielestäni ihan ensimmäiseksi katsottava itseensä ja mietittävä, millä pienillä teoilla ja mahdollisesti asenteen muutoksella siihen voisi vaikuttaa. Jos kuitenkin on yrittänyt jo kaikki keinot kuukaudesta toiseen ja herääminen uuteen viikkoon tuntuu edelleen maailmantuskalta, ongelma piilee varmasti jossain muualla. Silloin on hyvä puhua terveysalan ammattilaisen kanssa tai vaihtoehtoisesti miettiä, onko se työ ja oma arki sellaisia asioita, mitkä tarvitsisi täysin uusia tuulia...

Kuvat Roots-vegaanikahvilasta, jossa voi niin päättää kuin aloittaakin viikon. <3 Vaasankatu 14, Helsinki.

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Taas niin hyvää tekstiä! Juurikin noin.
Kirjoittelin itsekin aiheita sivuten pari postausta :)
Linkkaisin ne tähän, mutta luuri ei suostunut yhteistyöhön? !

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos! Joo tää munkaan puhelin ei toimi aina kuin unelma näissä kommenttikentillä. :) Meen manuaalisesti lukemaan, kiitos vinkkaamisesta! :)

kattungar
Kattungar

Ihania ajatuksia! Maanantait kyllä menee, jotenkin jopa tykkään maanantaipäivistä, ja sunnuntait on ihan ehdottomia lemppareita, mut tiistaipäivät voiii eiii, niihin mun pitää kehittää jotain kivaa ;) Hyviä vinkkejä, kiitos :)

Saranda
Tyhjä ajatus

En kestä, TÄYSIN SAMA JUTTU!:D Tiistait on jotenkin niin hankalia! Perustetaaks oma kerho tiistainihkeydelle? :D

kattungar
Kattungar

TODELLAKIN! Nyt kyllä täytyy löytää kaikki tiistaiangstaajat, ja tehdään siitä yhdessä viikon paras päivä ;) Moni ei tätä tiistaijuttua kyllä tajua....haha!

Saranda
Tyhjä ajatus

Jep!:D:D Kerro jos hoksaat jotain hyviä vinkkejä ennen sitä!

Kommentoi