Päivät tulevat peräkkäin, eivät päällekkäin

Tyhjä ajatus

Sellaisina päivinä kun stressi tai murheet painavat, palautan mieleeni lauseen: päivät tulevat peräkkäin, eivät päällekkäin. Olen kuullut sen vuosia sitten jostain suomalaisesta elokuvasta - en kuollaksenikaan muista mistä, kontektsikin on varmaan ollut ihan muunlainen -  ja se on mielestäni yksi nerokkaimpia kuulemiani lauseita.

Elämme päivä kerrallaan, kaikkea ei tarvitse kantaa joka päivä. Samaa filosofiaa voi soveltaa myös nyt, kun koko kesä on vielä edessä ja vähän pohdit, ehtiikö kaikesta nauttia ja tuleeko koko kesä menemään liian nopeasti. Peräkkäin, ei päällekkäin, mietin silloinkin kun kesälomapäiviä on jäljellä vain muutama ja mökkiviikonloppuja edessä vain yksi.

Kirjoitan tätä postausta vähän ankeana sunnuntai-iltana. Olen pureskellut kynsinauhani pilalle ja raivosiivonnut asuntoammme. Välillä on tällaisia päiviä kun siitäkin huolimatta että kaikki on (todellakin paremmin kuin) hyvin, itsetunto ja mielialahormonit ovat alhaalla ja keskeneräisyys on sietämätöntä. Toivottavasti uusi viikko alkaa taas hymy huulilla ja asiat prioriteettijärjestyksessä.

Kivaa maanantaita kaikille. xx

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

M.
Avec Mari

Erittäin hyvä ajatus! Ihanaa viikkoa Saranda!

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos samoin Mari! <3 :)

Minnea
Minnean muruja

En olekaan tätä ennen kuullut! Viisas sanonta! Otanpa tämän itsellenikin käyttöön, kun liikaa stressaa :) Kivaa viikkoa!

Saranda
Tyhjä ajatus

:) <3 Kuin myös!

Pyjama
Pyjamapäiviä

Ihanaa viikkoa sinulle! <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Sinulle kans murunen! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Miten saat noin kivan nutturan?

Saranda
Tyhjä ajatus

Haha, hämmennyn aina vähän kun tätä kysytään koska mulla ei ole oikeastaan minkäänlaista nutturanlaittokikkaa. :-D Sidon ne vaan jotenkin ylös, yleensä yhdellä ponnarilla... (Anteeksi, olen tylsä mutta en osaa auttaa!)

Yhtä sirkusta!

Eivät onneksi tule :) Mielleyhtymä tuossa- tulevat peräkkäin, eivät päällekkäin-  karkasi minulta heti ihmisiin, joilla on paha tapa puhua "päälle". Et saa koskaan sanoa sanottavaasi, kun tämä ihminen jo puhuu sinun päälle. Hän ei kuuntele edes sitä mitä sanot, vaan miettiin mitä hän tulee sanomaan seuraavaksi (vaikka hän itse asiasta kysyi, ei vastausta välitä silti kuunnella)...Hän saattaa jopa kysyä saman kysymyksen uudestaan, ei muista ensimmäistä vastausta, koska mietti seuraavaa sanomistaan ja alkoi puhua päälle. Tosin ei kuuntele toisellakaan kerralla vastausta loppuun, vaan vaihtaa aihetta, kysyy jo muuta. Tämä on yksi niin ärsyttävä tapa, jopa yhdellä läheisellä ihmisellä (ei onneksi omalla miehellä, eikä lapsilla). Tässäkin kävisi tuo - puhe ja sanat tulevat peräkkäin -, eivät päällekkäin :)

Hyppäsi vähän aiheesta, mutta ei varmaan haittaa :)

Saranda
Tyhjä ajatus

No ei haittaa yhtään, koska mäkään en kestä tollasta! Toi on ehottomasti yksi ihmisen raivostuttavimpia puolia. :D En ymmärrä mikä pointti siinä on et saa puhua, puhua, puhua, ilman toisen kuuntelemista tai aitoa pyrkimystä dialogiin. Silloinhan voisi yhtä hyvin puhua seinille? Tai jos perustaa vlogi?

Ihanaa jakaa yhteinen kohde jota ei vaan ymmärrä! :D

Ayan Jama
Ayan Jama

Well said, have lovely week Saranda<3

Saranda
Tyhjä ajatus

You too, beauty. xx :)

Kriselda
Kriselda

Kyllä, ihana juttu. Kiitos tästä <3 

Saranda
Tyhjä ajatus

Sä oot ihana! <3

Kommentoi