Päivät tulevat peräkkäin, eivät päällekkäin

1.jpg

Sellaisina päivinä kun stressi tai murheet painavat, palautan mieleeni lauseen: päivät tulevat peräkkäin, eivät päällekkäin. Olen kuullut sen vuosia sitten jostain suomalaisesta elokuvasta – en kuollaksenikaan muista mistä, kontektsikin on varmaan ollut ihan muunlainen –  ja se on mielestäni yksi nerokkaimpia kuulemiani lauseita.

Elämme päivä kerrallaan, kaikkea ei tarvitse kantaa joka päivä. Samaa filosofiaa voi soveltaa myös nyt, kun koko kesä on vielä edessä ja vähän pohdit, ehtiikö kaikesta nauttia ja tuleeko koko kesä menemään liian nopeasti. Peräkkäin, ei päällekkäin, mietin silloinkin kun kesälomapäiviä on jäljellä vain muutama ja mökkiviikonloppuja edessä vain yksi.

Kirjoitan tätä postausta vähän ankeana sunnuntai-iltana. Olen pureskellut kynsinauhani pilalle ja raivosiivonnut asuntoammme. Välillä on tällaisia päiviä kun siitäkin huolimatta että kaikki on (todellakin paremmin kuin) hyvin, itsetunto ja mielialahormonit ovat alhaalla ja keskeneräisyys on sietämätöntä. Toivottavasti uusi viikko alkaa taas hymy huulilla ja asiat prioriteettijärjestyksessä.

Kivaa maanantaita kaikille. xx

DSC_0034.JPG

DSC_0044.JPG

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (14)
  1. Kyllä, ihana juttu. Kiitos tästä <3 

    1. Sä oot ihana! <3

  2. Well said, have lovely week Saranda<3

    1. You too, beauty. xx 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *