Pallo on teillä - mitä haluaisit lukea?

Tyhjä ajatus

No tässä vasta yhtälö johon harvoin törmään elämässäni: on aikaa ja on inspiraatiota mutta ei aiheideoita josta kirjoittaa. Aina välillä havahdun siihen että mä oon tosiaan kirjoittanut blogia kohta viisi vuotta ja vähintäänkin kaikki on sanottu ja kirjoitettu. Viidesti.

Tietysti tiedän että toisto on ihan ok, kaikki lukijat (yli 99%...) eivät ole olleet alusta asti mukana eikä kaikkia tekstejä voi millään muistaa. Mutta silti haluan ihan hetkeksi heittää pallon teille: mistä te haluaisitte lukea? Millaisia kuvia te haluaisitte nähdä täällä? Mitkä postausaiheet kiinnostavat just sua eniten?

Tänään illalla on tulossa todella mielenkiintoinen luonnonkosmetiikka- JA ruoka-aiheinen arvonta (edit! Sairastapauksen vuoksi aikasintaan sunnuntaina, anteeksi!), joten sellaista ainakin luvassa. Tällä hetkellä kiinnostelee kovasti myös ruoka (no okei ruoka kiinnostaa aina), ja olisi mukava jakaa enemmän reseptejä ja esimerkiksi ruokapäiväkirjoja. Mut nyt hyshys minä, puheenvuoro oli teillä! <3

 

 

Kuvat: Hanna / Sunday Blondie

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

laulau (Ei varmistettu)

Häät kiinnostaa – ei vaan ekologiselta kannalta, vaan yleisestikin niiden järjestäminen ja siihen liittyvät asiat (vai olikohan sulla jo postaus aiheesta...?).

Keväällä mua kiinnostaa aina vaatteet, kun pääsee kuoriutumaan toppatakista. Ois kiva vaikka nähdä sun jotain kestolempparimekkoja ja muita kesän ja kevään suosikkeja. :) Ja tykkään superisti myös sun niistä ostospostauksista. Voisko ne laajentaa vaikka kosmetiikkaankin? Ja ylipäätään myös (luonnon)kosmetiikka kiinnostaa.

Ruoka toki kiinnostaa myös ja musta onkin jotenkin tosi kiinnostavaa lueskella eri ihmisten ruokapäiväkirjoja ja vaikka kauppakassin sisältöjä. :D Ylipäätään myös sellaset viikkokoosteet on kivoja ihan yleiselläkin tasolla – kuva ja pikku pätkä tekstiä per päivä.

Saranda
Tyhjä ajatus

Hei kiitos tosi paljon kommenttista! Oon niin otettu miten paljon oot pistänyt ajatusta tälle. :) Lupaan ottaa kaikki huomioon!

smagardi
astu harhaan

Vegaaniset reseptit kiinnostelee! Koitan pyrkiä pikkuhiljaa pois myös maitotuotteiden käytöstä, vaikkakin juuston kanssa on vielä "hieman" ongelmia, mikään vegaaninen juusto ei vaan maistu hyvältä. :'D

Saranda
Tyhjä ajatus

No hei jotain "paheita" saa olla. ;) Mutta kiitos, reseptejä siis lisää!

Ankrylik (Ei varmistettu)

Mua kiinnostaa aina sellaiset "päivä minun kanssani"-tyyppiset kirjoitukset, ne on tosi kivoja! Olisi kiva päästä kurkistamaan, mitä kaikkea sun päiviin mahtuu. Mun mielestä nimenomaan ns. tavallinen arki on kiinnostavaa! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Oon unohtanut "my dayt" ihan kokonaan vaikka RAKASTAN lukea niitä muiden blogeista! Kiitos muistuttamisesta, näitä lupaan tehdä. :)

lipe (Ei varmistettu)

Mua kiinnostaa aina taustat melko arkisissakin valinnoissa. Millaisia juttuja olet tuonut elämääsi tehdäksesi siitä kivempaa? Miks just ne? Onko jotain, minkä luulit tuovan hyvää oloa, mutta tuokin stressiä? Myös ystävyydestä lukeminen on aina kiinnostavaa :)!

Saranda
Tyhjä ajatus

Tää lämmitti sydäntä koska arki on kans mun lempiaihe! Ystävyydestä oon taas kirjoittanut ihan liian vähän siihen nähden miten tärkeä asia se on... Siitä siis ehdottomasti lisää. <3 Kiitos kun kommentoit. :)

Annika / Pellava&pastellia (Ei varmistettu) http://www.pellavaajapastellia.fi

Uusi lukija ilmoittautuu täällä! =) Minusta olisi kivaa lukea siitä, mikä tekee sinut juuri nyt onnelliseksi. Positiivisista asioista on mukava lukea =)

Saranda
Tyhjä ajatus

Oi tervetuloa! :) Toivottavasti tykkäät olla täällä. <3 Ja ihana postausidea, taidan tarttua tähän aika piankin. :) Kivaa viikonloppua!

Vööra (Ei varmistettu)

Ei oo totta, viis vuotta!! Ja mää oon täällä lukenu ahnaasti luultavasti jokaisen tekstin! Hurjaa :D ja niitä postausideoita vois olla vaikka kesän suunnitelmat ja jotain kevät ja kesätekemisiä? :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihana Veera! :D Piristät mun päivää aina!! :D Oon niin iloinen että oot ollut matkassa mukana ja että ollaan tutustuttu. <3 Ja hei tosi hyvät postausideat, kiitos vinkistä!

Ookrite (Ei varmistettu)

Minua kiinnostaa eniten ahdistukseen ja sen hallintaan liittyvät asiat. &lt;3

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos ajatuksesta, kaipasinkin itseasiassa vähän rohkaisua tähän aiheeseen koska mun on tehnyt mieli kirjoittaa ahdistuksesta enemmänkin. :) Jotenkin oon jänistänyt taas... Mutta en jänistä enää! Ahdistuspuhetta siis luvassa!

Kommentoi