Paras kasvisruokaravintola Helsingissä?

2016-11-05_09.44.52.jpg

Hei ihanat! Tänään kysyn teiltä suoraan: mikä on Helsingin paras kasvisruokaravintola? Mistä ravintolasta saa teidän mielestä parhaat kasvisruoka-annokset? (Ei haittaa jos ravintola ei muuten ole kasvisravintola.) Olisi kiva laajentaa omaa ravintolapiiriä ja löytää uusia lemppariannoksia.

Omat lempparit ovat Fafa’s (parhaat falafelit), Cargo (lounas varsinkin) sekä kaikki Factoryt (monipuolista ja täyttävää). Kalliosta on muodostunut varsinainen paratiisi kasvisruokailijoille, ja esimerkiksi Soi Soi:n, Rootsin ja Just Vegen ruokien ajatteleminenkin tuo veden kielelle. ”Tavallisista ravintoloista” olen huomannut, että intialaisissa ja nepalilaisissa rafloissa on yleensä laaja tarjonta maukkaita kasvisannoksia. Vähän aikaa sitten testasin Copas y Tapasin säännöllisesti vaihtuvan ja vegaanisenakin saatavan kasvisruokamenun ja se oli taivaallista.

 

Kertokaa kommenttiboksissa teidän suosikkeja: missä Helsingissä kannattaa syödä kasvisruokaa?

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit (14)
  1. Ehdottomasti Levant Bulevardilla, ja siellä grillatut falafelrullat tai meze-lautaset!

    1. Nam nam mezet! <3 Kiitos vinkistä! 🙂

  2. Katarina Kirvesmäki
    21.11.2016, 07:46

    Joo Zucchini on ihan ykkös lounasmesta, siellä iiisot annokset, huikeen hauska ja mukava henkilökunta jne, annokset kohtuuhintaisia (10,20 tais olal se perus lounassetti). Soi Soi on ihan lemppari mättöpaikoista aah <3 Torissa on tosi hyvä vegeburgeri! Sis Delissä ihanan kattava ja herkullinen tarjonta, oon käynyt siellä paljon aamupalalla, lounaalla ja brunssilla!

    1. Ihana Kataaaaa <3 Mennään joskus salin jälkeen mättöö 😀 Nää oli oikeesti tosi hyviä. Tori on jäänyt itteltäni ihan pimentoon… korjausta vaativa vääryys.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *