Parasta talviaamuissa

Tyhjä ajatus

Enää pari kuukautta talvea jäljellä, tyypit - tässä vaiheessa ansaitaan mun mielestä jokainen pieni taputus päähän. Olemme selvinneet kylmän ja ennen kaikkea pimeän läpi tähänkin pisteeseen saakka.

Kulunut talvi taitaa itse asiassa olla ensimmäinen laatuaan, josta olen oikeasti pitänyt. Kahdestakin syystä; ensimmäinen ja joo, tärkein on kieltämättä se, että olen oppinut sitten ala-astevuosien jälkeen pukeutumaan oikeasti lämpimästi. Parasta mihin Suomessa voi sijoittaa on kunnollinen talvitakki.

Toinen syy on käsittämättömän kauniit aamut. Upeita auringonnousuja, joita on voinut ihailla aamulenkillä, uimahallista käsin tai työpaikan ikkunasta. 

Toivottavasti teillä kaikilla on ihana torstaiaamu. Kuullaan illalla taas.

 

EN: Winter mornings in Finland. For the first time ever I've really come to enjoy winter time (but then again Im not sad that the spring is coming either...).

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Lumoavia kuvia!

Ihanaa torstaita sinullekin!

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos paljon kauniista sanoistasi ja sinne myös! <3

Anna Haloo
Anna Haloo

Upeasti olet onnistunut vangitsemaan (niiden täydellisten) talviaamujen tunnelman! :)

Itselleni tämä talvi on ensimmäinen laatuaan Etelä-Suomessa. Loskan ja vesisateen määrässä on ollut totuttelemista, mutta tämä valon määrä jo tässä vaiheessa on ihan huikeaa! Aamulla saa köpötellä valoisalla töihin, ja hyvällä tuurilla iltapäivällä takas kotiinkin. :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Voi kiitos. <3 :*

Joo nää kelit voi olla pikkunen pettymys muualta muuttaville enkä yhtään ihmettele.. Onneksi oot löytänyt jotain positiivista kuitenkin, mahtava asenne. :)

mirvaannamarian.indiedays.com (Ei varmistettu) http://mirvaannamarian.indiedays.com

Toi ihana valo, ootpa onnistunut hyvin vangitsemaan sen.. Tulipa hyvä mieli näin työpäivän keskellä näitä katsellessa &lt;3

Saranda
Tyhjä ajatus

Hei ihana kuulla susta!<3 Kiitos piristävästä kommenttista ja kiva kuulla että kuvat pirsti puolestaan sua. :)

Kommentoi