Perspektiivistä (eli: siitä miten näemme asiat sellaisina kuin olemme)

DSC_1513.JPG

Tiedättekö kun sanotaan, että omalla asennoitumisella on suuri merkitys sille miten näemme ja koemme asiat? Myönnän, välillä se tuntuu etuoikeutettujen ihmisten roskapuheelta. Mutta sitten on niitä kausia, jolloin allekirjoitan väitteen täysin.

Yksi minua vakuuttanut asia on parhaillaan käynnissä oleva kesä. Luen ja kuulen toinen toistaan synkempiä valituksia siitä, miten Suomen kesä on ollut harmaa ja kolea, vaikka itse olen kokenut sen lämpimänä ja aurinkoisena. Elän joko rinnakkaistodellisuudessa tai sitten olen kiinnittänyt erityisen paljon huomiota hyviin päiviin ja ohikiitäviin hetkiin.

Olen kantanut mukana sortsit ja vaihtanut ne tilaisuuden tullen heti päälle. Olen pulikoinut muutaman minuutin järvessä lamaannuttavan kylmältä tuntuvassa vedessä ennen kuin se on alkanut tuntumaan miellyttävältä ja sitten minua ei ole saanutkaan puoleen tuntiin pois. Olen juossut, pelannut ja kiipeilyt ulkona, jolloin on tullut vahingossa lämmin ja hiki. Olen lukenut kirjat, syönyt ateriat ja juonut kahvit ulkona, vaikka sitten kaulahuivin ja sateenvarjon kanssa.

DSC_1390.JPG

DSC_1410.JPG

DSC_1366-001.JPG

DSC_1535.JPG

Tuokaa se kesä mieleenne ja sitä kautta ulos pihalle. Kesä on ihan liian lyhyt valittamiseen (tai pitkä, sehän myös on subjektiivista).

Kivaa maanantaita. ♥

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (20)
 1. sonjabetseda
  31.7.2017, 18:36

  Tosi jees kirjoitus ja kaikin puolin ajan hermolla. Oon myös koko kesän tuumaillut, että mikäs vika tässä nyt on. On ihan totta, että asiat voisivat aina olla paremmin mutta mikäs tässäkään ollessa. En oikein välitä helleaalloista, joten tässä kesässä on ollut paljon hyvää.

  Tänä kesänä parhaat lenkit on tehty pilvisessä, mutta lämpimässä säässä. Pieni kesäinen tuulenvire puhaltanut, ja ympärillä ollut tosi vihreää ja vehreää. Kesä on kiva, oli sitten millainen keli tahansa. 🙂 Kuvista propsit myös täältä, ihanan tunnelmallisia tilannekuvia!

  1. Kiitos paljon tiistaiaamua piristävästä kommenttista. 🙂 Mulle tuli tosi hyvä fiilis kun sain lukea sun mukavasta kesästä! Kun sitä hellettä ei ole, voi keskittyä muihin kivoihin asioihin. 🙂 Korkeat lämpöasteet kun tuskin ovat kenenkään ihmisen petimmäisiä tarpeita ja kuten et sinäkään, kaikki ei edes nauti niistä.

   Kivaa päivää sinne. <3

 2. Olipa ihanan positiivinen kirjoitus ja kauniita kuvia! Ja voisin allekirjoittaa sen täysin, on ollut ihan täydellinen kesä vaikkei olosuhteet olekaan olleet ihan mallikirjasta – itse asennoitumalla pystyy vaikuttamaan moneen asiaan vaikka ulkona ei olekaan 30 astetta 🙂

  1. Kiitos paljon itsellesi! <3 Mahtava asenne, pala tuota meille kaikille! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *