Pessimisti ei pety, muttei kyllä myöskään elä täysillä

DSC_0205.JPG

Olen saanut monesti kuulla, että olen naiivi ja sinisilmäinen. Että pitäisi olla realistisempi ja haaveilla vähemmän. Että elämä ei ole pelkkiä ruusuja ja pilvilinnoja ja mitä muita näitä nyt on.

Olen aina ollut sellainen, ja monien ”varoitusten” ja myöhemmin seuranneiden pettymysten jälkeen en ole muuksi muuttunut. Tottakai tiedän, että mitä korkeammat odotukset sitä kovemmat pudotukset. Mutta asioiden manaaminenkaan ei tunnu yhtään sen houkuttelevammalta vaihtoehdolta.

Pessimisti ei pety mutta toisaalta, ei se elä täysilläkään. Taivaan rannan maalari saattaa pettyä kerta toisensa jälkeen, mutta joku päivä – joku päivä se saa mitä se haluaa. Siihen mennessä voimme opetella käsittelemään pettymyksen tunteita niiden välttelemisen sijaan.

Haaveilkaa tänään ja mieluiten vaikka joka päivä isosti.

2.jpg

DSC_0042-001.JPG

DSC_0239.JPG

DSC_0217.JPG

1.jpg

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit (6)
  1. Hmmmm mä oon varmaankin posiitivinen realisti 😀 Oon tosi kova haaveilemaan ja unelmoimaam ja näen asioiden hyvät puolet, mutta sitten KUITENKIN varon asettamasta liian kovia paineita noista haaveiluistani. Olipa sekava sepustus, piti päästää höpisemään 🙂

    1. Ihana kun höpisit <3 Mun mielestä tollanen asenne kuulostaa jo tosi hyvältä!

  2. <3<3 Oisko aamu yhtään paremmin voinut alkaa kun lukemalla näin suloisia sanoisia? Kiitos kovasti!! Kyllä se kertoo sunkin kiltteydestä ja hyväsydämisyydestä kun osaat jakaa näin kivoja kehuja muille. 🙂 Ja oot tollainen kyllä joka kerta kun nähdään, aina niin ystävällinen muille ja aina niin herkkä aistimaan asioita! <3

    Tuota Antti Nylenin lausetta en ookaan kuullut ennen, mutta osui kyllä ja upposi. 🙂 Tuota aion palautella mieleen aina kun stressaa tai huolettaa!

    Onnea yritykseen olla luottavainen elämään!<3 Oot varmasti kehittynyt siinä jo ihan hirveästi!:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *