Pieni Mitty sisälläni

Mistä tietää, että joku elokuva tekee suhun vaikutuksen?

DSC_0037.JPG

No esimerkiksi siitä, että sä varaat elokuvasalin ulosastumisen jälkeen usean erillisen lentolipun ja katsot työharjoittelupaikkoja joka maailman mantereelta. Kieltäydyt asioista, jotka ei tee sut onnelliseksi ja nostat rahaa säästötililtä ostaaksesi asioita, jotka taas tekee.

Mä viittaan nyt Walter Mittyn ihmeelliseen elämään, jonka juonta en sen koommin avaa, enkä loppua paljasta. Muuta kun, että se oikeasti iski. Ei hetkessä kovaa, vaan enemmänkin hiljaa hiipien mutta kokoajan lujemmin päivä päivältä. Niin kuin luunmurtuma tai uusi kiinnostava tuttavuus.

DSC_0047.jpg

Olen oikeasti ollut jo jonkun aikaa todella onnellinen, mutta otin leffan näkemisen jälkeen kuitenkin kynän käteen ja ryhdyin kirjoittamaan, mitkä on sellaisia asioita mun elämässä, jotka ei yksinkertaisesti täytä mun odotouksia. On tiettyjä asioita, joihin ei voi vaikuttaa ja olen hyväksynyt sen, mutta sitten on taas asioita, joita en voi hyväksyä mutta joihin voin vaikuttaa. Mä oikeasti kävin jokaisen alueen läpi ihmissuhteista rahatilanteeseen ja asumismuodosta hiusten väriin, enkä mä keksinyt kuin vain yhden asian. Damn kun joskus asiat vaan menee hyvin.

DSC_0043.JPG

Mutta hei, lähdetään korjaamaan tätä yhtäkin! Tavoitteita, deadlineja ja riskejä. Stay tuned.

Kommentit (4)
  1. Herranjumala nainen sulla on UPEA ripset

    1. Kiitos! 😀 Oikeanlainen ripsiväri auttaa asiassa.

  2. Huomenna ajattelin mennä katsomaan kyseistä elokuvaa. Odotan innolla! Ja pakko sanoa, olet niin kaunis 🙂

    1. Kantsis! 🙂 Ja voii vitsi, kiitos. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *