Positiivisuushaaste 1/1

Tyhjä ajatus

Sään puolesta ankeana näyttytyvän maanantain keskellä ja epätasaisen kuumeiluviikonlopun jälkeen voisin sortua positiivisuushaasteeseen täällä blogissa. Sen lisäksi, että tunnen oloni tänään terveeksi ja elämä hymyilee kaikin puolin, mukavia asioita on:

* Nää viime viikolla Porvoossa napsitut kuvat, jotka kerkesin hetkeksi jo unohtaa. Meillä oli kaverini Mikon kanssa ihastuttava aamupäivä Jokikadun varrella, Paahtimon terassilla ja Vanhassa kaupungissa. Oltiin perillä reilusti ennen kuin yksikään kahvila tai kauppa aukesi. Onneksi oli tori, lämmintä ja huonot läpät.

* Mun oma henk.kohtainen lääkäri/poikaystävä, joka tuli aikaisemmin reissultaan ja piti musta viikonlopun yli huolen. Sain buranaa, vitamiineja, paijauksia ja niin ihania tuliaisia jokaisesta kaupungista.

* Mulla oli aikaisemmin kolme kirjaa kesken - Alkemisti, Sinä päivänä ja Suljettu Maa. Yhtäkään ei hotsittanut lukea loppuun. Aloitin vähän aikaa sitten puoliksi huonolla omatunnolla uuden kirjan, Kathryn Stockettin Piiat, enkä tunnu pystyväni laskemaan sitä alas. Keskeneräisiin kirjoihin voi palata sitten jos on palatakseen. Ja jos ei, maailmassa on ihan tarpeeksi loistavia romaaneja, enkä tule koskaan elämään niin pitkään että ehtisin lukea ne kaikki.

Saranda

Kommentit

Mikko Wivolin (Ei varmistettu) http://facebook.com/mgfmikkowivolin

mitenniin huonot läpät?? biiitch

p.s. ihana ku tääl voi tykätä ja kommentoida ilman mitää typerää kirjautumista tai tunnusten tekoa. jes!

Saranda
Tyhjä ajatus

Hups en tajunnut et luet... Haha jep mut varokin trollaamasta anonyymisesti!

Kommentoi