Pukeuduin kotiäidiksi "mikä sinusta tulee isona" -juhliin

Tyhjä ajatus

Tämä asu ikuistettiin viime Kosovo-reissullamme ja se muistutti mua siitä kerrasta kun pukeuduin kotiäidiksi ystäväni Mikä sinusta tulee isona? -teemajuhliin. Olin 16 ja mun haaveena oli oikeasti olla tulevaisuudessa kotona, (tulevan) aviomieheni elättämänä ja käyttää kaikki päiväni kirjoittaen.

16-vuotiaana kuvittelin että ainoat tavat elättää itseään kirjoittamisella on a) kirjojen kirjoittaminen b) toimittajana toimiminen. Eikä kumpikaan tuntunut täysin omalta. Silloin blogiskene oli itselleni täysin tuntematon enkä tiennyt että estraadille on astumassa ihan erityylinen vaikuttamisala jossa voi hyödyntää luovuutta, itseilmaisua ja sitä mun lempparia, kirjoittamista.

Itseni elättämiseen täysipäiväisesti blogilla/sisällöntuottamisella on mulla vielä matkaa, mutta oon nyt askeleen tai parikin lähempänä. Tarkkasilmäisimmät ovat ehkä huomanneet että Lilyn etusivulle on ilmestynyt uusien sopimusbloggaajien kuvia, ja yksi niistä on minä. Tää on mieletön tilaisuus mulle ja yksi pitkäaikainen, toteutunut haaveeni. :) Onnea myös Kriselda, Minja ja Anna!

 

Ja ps, mitä tulee siihen kotiäitiyteen: se on ihan yhtä hyvä tulevaisuuden työ - jos se tulee omasta halusta - siinä missä mikä tahansa muu työ tai vaikka koti-isyys.

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

IlonaK (Ei varmistettu) https://nennesitajasetata.blogspot.fi/?m=1

Niin söpö ja kiva asu! Ja onnea paljon yhdelle toteutuneelle haaveelle. <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Lämmin kiitos ja rutkasti haleja! <3 :)

Kriselda
Kriselda

<3

Saranda
Tyhjä ajatus

xx :)

Iidaafel
Iidan matkassa

Mahtavaa, onnea yhdelle toteutuneelle haaveelle <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Iso kiitos! <3 :) Oot aina niin tsemppaava, ilman teitä lukijoita tää olisi ollut täysin mahdoton asia. Kirjoitan teistä ylistyspostauksen erikseen. <3<3

ElizabethRinne

Kiva asukokonaisuus :) Ja paljon paljon onnea ja virtuaalihaleja toteutuneelle haaveelle! <3 Sun blogiasi on aina niin ihana ja herättelevä lukea joten ihan superhienoa, että Lilykin huomioi sen! :)

Elisabet | www.fashionpoetry.eu

Saranda
Tyhjä ajatus

Voi miten tää kommentti sait mut hymyilemään! <3 Tänään on ollut vähän tahmea aamu mutta tää piristi paljon. :) Kiitos paljon ihana!!

Minnea
Minnean muruja

Oi, sydämen täydeltä onnea! Sinä olet todellakin ansainnut paikkasi sopimusbloggaajana! Ihana asu!

Saranda
Tyhjä ajatus

Isoisoiso kiitos!! <3 :) Arvostan sanojasi niin paljon! Pusuja! <3

MarikaJohannaP
Hey girl

Onnea :) <3!

Saranda
Tyhjä ajatus

Kovasti kiitos. xx :)

Hanna K
Sunday Blondie

Päivän paras uutinen ♥♥♥ On tätä odotettukin! Onnea rakas ♥

Saranda
Tyhjä ajatus

Sä oot niin huikea! <3 Kiitos paljon murunen! <3 :)

Nettanen
Destination: Happiness

Ihanaa Sarandra! Kun kirjotit aiemmin jotain,että tässä kuussa toteutuu yksi iso haaveesi, pohdin jotenkin heti, että voisiko olla tämä juttu kyseessä :) Ja tosi kivaa että on, onnittelut! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Tosi suloista että muistit. <3 :) Kiitos paljon, oot niin mieletön tuki kun jaksat aina lukea ja kommentoida!! <3

kattungar
Kattungar

Olet kyllä tehnyt töitäkin asian eteen <3 Muista se! Uskomattoman hienoa ja olen onnellinen puolestasi. Pitkäjänteisyys on hieno piirre ja joskus jopa harvinaisuus nykypäivänä. Mieletön olet! <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Voi Kata <3<3 Oot niin ihana ja vilpitön ihminen! Tää piristi mun aamua tosi paljon. Lämmin kiitos, yritän muistaa tään. <3 :)

Kommentoi