Rakastan sua koska

Tyhjä ajatus

Tasan kolme kuukautta sitten Venetsiassa, Italiassa

Tämä postaus on niille, jotka haluavat pehmyyttä iltaan, kuvottua romantiikan yliannostuksesta tai vaihtoehtoisesti löytää do it yourself -lahjaideaa omalle rakkaalle/jollekin muulle itselleen tärkeälle ihmiselle. Mulla ja mun poikaystävällä sattui olemaan eilen puolvuotispäivä - joku päivä kirjoitan hauskasta tavasta, jota sitä juhlittiin niin saatte samalla menovinkin omiin merkkipäiviinne.

Nämä kuusi kuukautta ovat olleet ylivoimaisesti elämäni parhaat. On ihan uskomatonta, että näin lyhyessä ajassa (ja siis paljon tätä aikaisemmin) voi tuntua näin vahvalta ja varmalta. Lahjaksi keksin kirjoittaa kokonaisen vihkon sivuihin kaikki syyt, miksi poikaystävääni rakastan. Ostin Suomalaisesta Kirjakaupasta 100-sivuisen nahkakantisen vihon, johon kirjoitin jokaiselle sivulle syyn miksi rakastan poikaystääväni. En pysähtynyt hetkeksikään miettimään, mitä sivuihin kirjoitan vaan annoin mennä ja kirjoitin ne ensimmäiset päähän juolahtaneet asiat - kuulostivat ne sitten kuinka hassuilta tahansa. Ennen kun huomasinkaan, vihko oli täyteen kirjoitettu, ja ymmärsin, ettei sata, tuhat tai edes miljoona sivua tule koskaan riittämään kuvaamaan kuinka paljon poikaystävääni rakastan.

Rakastan sua, koska kunnioitat mua ja kaikkia ihmisiä ja asioita, jotka on mulle tärkeitä.

Rakastan sua, koska tuot mulle jäätelöä. Ja kukkia.

Rakastan sua, koska saat mut nauramaan.

Rakastan sua, koska katsot mun kanssa Game of Thronesia, vaikka olet nähnyt jokaikisen jakson aikaisemmin, ja
esität jokaisessa juoneenkäänteessä yllättynyttä etkä ikinä spoilaa niitä etukäteen.

Rakastan sua, koska oot erinomainen kuvaaja.

Tällaiseen lahjaan ei mene rahaa oikeastaan yhtään, ja jos sen tekee täydellä sydämellä, ei edes aikaa. Parhaimmillaan lahjansaaja voi liikuttua jopa kyyneliin. ;)

Mun mielestä on todella tärkeää muistaa sanoa läheisilleen, että rakastaa heitä. Vielä parempi on lisätä joskus, että miksi rakastaa. Kerran päivässä olisi hyvä kertoa - niin omalle sydänkäpyselle kuin äidille tai ystävällekin - vaikka ensimmäisen mieleen tulevan syyn miksi he ovat sinulle tärkeitä. Rakastan sua, koska vastaat aina puheluihini. Rakastan sua, koska et ole koskaan myöhässä. Rakastan sua, koska heität tyhmää läppää ja se saa mut kikattamaan vielä tyhmemmin. Varsinkin pareille se rakastan sinua -lause voi joskus tuntua todella automaattiselta, ja jos siihen lisää jonkun syyn perään, on pakko ikään kuin sijoittaa ajaustakin siihen.

Rakkauden täyteistä sunnuntaita, ihanat.

FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Saranda

Kommentit

tiia:) (Ei varmistettu)

hirmun söpösti kirjotettu. oon just löytänyt sun blogin ja lukenut innoissani uusimmat postaukset. susta hukuu lämpö ja intohimo.:) ehkä joku päivä uskallan avata omankin blogin.

Saranda
Tyhjä ajatus

Hei avaa ihmeessä! Ei kannata antaa epäilykselle valtaa jos se on ollut jo pitkään sun mielessä. :) Mä pähkäilin oman blogin avaamista varmaan vuosia ennen kun uskalsin oikeasti aloittaa - enkä ole koskaan katunut.

Kiitos tosi paljon kultaisista sanoista! Muista tulla linkittämään sitten blogisi osoitetta. ;)

Maryj (Ei varmistettu)

On tosi tärkeää muistaa omia rakkaitaan. Tässä oli kiva muistutus että miten.

Kiitos kauniista blogista!

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos itsellesi kauniista kommentista. :)

LauraH (Ei varmistettu)

Kiitos kauniista sanoista, tästä sai hieman ajateltavaa :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Ei mitään, kiitos lukemisesta! :)

Toimitus
Toimitus

Ihana idea! Ja hui miten onnelliselta näytättekään! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Voi kiitos! :)

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Tosi kiva idea! <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Hihi mäkin tykkään. :)

Sarandia (Ei varmistettu) http://projektinahaat.blogspot.com

Hei melkein kaimani! (Tai siis yritykseni kaima www.sarandia.fi)
Minä tein aikoinaan vastaavan toteutuksen tuoreelle aviomiehelleni huomenlahjana, mutta taskukalenteriin! http://villivarpunen.blogspot.fi/2012/09/tanaan-ja-jokaisena-paivana.html

Lahja oli kyllä kaiken vaivannäön väärti, sillä vieläkin mies kalenterin sattuessa käteen etsii oikean päivämäärän sen sivuilta ja lukee miksi juuri sinä päivänä häntä rakastan. Syitä on niin monia, että osa niistä on hauskoja muistutuksia itsellekin. Hymy nousee molempien huulille joka kerta kalenteria lukiessa. &lt;3

Saranda
Tyhjä ajatus

Voi miten upea idea! Niin ajattelevaista, ja kun se toinen voi vielä lukea jotain noin piristävää joka ikinen päivä. :)

Kävin katsomassa myös yrityksesi sivut ja wow! Aivan ihanat! Täytyy suositella yritystäsi eteenpäin, ja pitää omassakin päässä mielessä tulevaisuutta varten... ;D

Kommentoi