Raskaana tai ei: tee joka päivä jotain kivaa

DSC_8872-001.JPG

Heinäkuu on ollut ei ainoastaan blogin puolesta vuoden hiljaisin kuukausi, mutta myös muun työn, sosiaalisen elämän ja kaiken vapaa-ajan osalta. Päivät ovat koostuneet lähinnä siitä että olen herännyt 11-13 tunnin yöunilta vain viettääkseni aamupäivät oksennellen ja iltapäivät yrittäen kirjoittaa edes muutaman kappaleen tekstiä. Kun mies on tullut töistä kotiin, hän on saanut minut syömään jotain ja ulos haukkaamaan happea, ja kun olen mennyt illalla takaisin sänkyyn, olen nukkunut taas kellon ympäri.

DSC_8862-001.JPG

Uupunut olo ja monikertaistuneet hormoonimäärät ovat pistäneet mielen matalalle. Olen heikko kun en jaksa. Kesä menee ohi. Sikiö ei saa ravinteita koska en pysty syömään. Koti on kaaos. Sitten olen tuntenut huonoa omaatuntoa kun niinä harvoina päivinä kun olen jaksanut tavata ihmisiä, olen vain valittanut kurjaa oloani.

DSC_8841.JPG

Kaikesta huolimatta olen onnistunut yhdessä asiassa: tekemään joka päivä jotain kivaa. Luulen että suurin osa meistä pystyy siihen oli tilanne, vuodenaika tai päivä millainen tahansa. Yhtenä päivä se ”jotain kivaa” voi olla lyhyt juoksulenkki tai uinti ulkona ja toisena vastasyntyneiden vauvojen kylpemisvideoiden katsomista YouTubesta kun ei ole energiaa muuhun. Tylsissä päivissä on yllättävän helppo löytää pieniä mukavia yksityiskohtia kuten virkistävä suihku, ystävien tsemppiviestit, puhtaat lakanat tai kaupasta haettu mehujää.

DSC_8856-001.JPG

Ensi viikolla mittari tulee näyttämään 12 viikkoa (kunhan vauva pysyy menossa mukana <3) ja kovasti jännitän että katoaako raskauspahoinvointi kuin tuhka tuuleen. Ennen sitä jatketaan lepäämistä ja pienten kivojen asioiden arvostamista. Älkää ihmetelkö jos postaustahti on epäsäännöllistä tai jos puheenaiheena on vain raskaus – valitettavasti niin kauan kuin muuta elämää ei ole, ei ole mistä kirjoittaakaan.

 

 

Ps: Raskaus ja prosecco eivät liity toisiinsa, oli pakko käyttää vähän vanhempia kuvia kun viime aikoina ei ole ollut mitään kuvattavaa. 😀

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (10)
  1. Ihana tavoite, joka tosiaan sopii jokaiselle. Kiitos tärkeästä muistutuksesta ja inspiraatiosta! <3

    Onnea vielä raskaudesta sekä iloa ja voimia kivojen asioiden tekemiseen!

    1. Miten ihana kommentti, kiitos paljon. <3 Toivottavasti sun päivässä on tänään useampi kuin yksi kiva asia. 🙂 Oot niin kultainen että ansaitset vain kivoja päiviä!

  2. Ihana postaus! Pidän peukkuja että pahoinvointi hellittää pian <3

    1. Kiitos. 🙂 Oot ihana!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *