Raskausajan asukriisit

DSC_2097.JPG

Koska raskaus itsessään on mennyt hyvin, mulla on ollut aikaa kriiseillä niinkin pinnallisista asioista kuten lapsen nimestä ja raskausajan pukeutumisesta. Asukriisit ovatkin toistaiseksi olleet ainoa negatiivinen ”raskausoire”.

Mulla on iso kynnys ostaa uusia vaatteita. Tai sanotaanko näin, että nykyään yhä harvempi vaate filtteröityy tarkkojen kriteerieni läpi. Yritän ostaa vain sellaisia vaatteita, joiden kanssa näen yhteisen tulevaisuuden pitkälle ja joita on mielellään valmistettu edes joitakin eettisiä ja ekologisia periaatteita noudattaen. Ja usein nekin vaatteet ovat kirpparilta.

Nyt omien suosikkivaatteiteni rajat paukkuvat vastaan. Siinä missä ennen meni viikkoja että tuskin edes mietin mitä puen päälle, nykyään saatan päästää jopa muutaman kyyneleen kun seison avonaisen garderobin edessä puoli tuntia. Mikään ei istu, mikään ei näytä päällä kivalta.

DSC_2106.JPG

Äitiysvaateostoksillehan sitä pitäisi mennä, tiedetään. Mutta mua ei ollenkaan motivoi ostaa vaatteita joita tulen pitämään vain muutaman kuukauden. Ja oikeastihan se vatsa kasvaa päivittäin. Eli housut jotka sujahtavat tänään vyötäröstä hyvin eivät välttämättä mene enää edes viikon päästä päälle… Sama juttu paidoissa: tänään hyvin istuva pusero onkin huomenna jo napapaita.

Mä oon pitänyt paljon hameita ja mekkoja, mutta nyt tarvitsen jo raskausajan sukkahousut ja legginsit. Niitäkin pitäisi varmaan päivittää muutaman viikon välein. Vanhat farkkuni ovat osoittautuneet itseasiassa muita housuja paremmiksi koska niihin on voinut sujauttaa kuminauhan napin kohdalla niin, että vötäröstä ei ole kiristänyt. Tuntuu että ne muutamat raskausajan housut joita olen kaupassa kokeillut ovat löysiä muistakin kohdista kuin vain vatsasta eivätkä näytä päällä ollenkaan hyvältä.

DSC_2104.JPG

Bisnesidea (ja jos tällainen on, KERTOKAA HETI): äitiysvaatteiden lainauspalvelu. Raskausajan vaatteita voisi lainata juuri niin lyhyeksi tai pitkäksi aikaa kuin niitä tarvitsee.

 

 

Miten muut raskaana olleet tai tällä hetkellä olevat olette selättäneet asu”kriisit”?

 

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (31)
  1. Help My Assignment
    20.11.2018, 09:31

    Nice idea. Thanks for the sharing

  2. Muakin alkoi yhdessä vaiheessa ahdistaa kun vaatekaapissa suurin osa vaatteista ei sopinut enää. Niinpä tein kunnon organisoinnin vaatteilleni ja jätin esille vain ne mitä voin vielä raskauden loppuun asti käyttää. Lajittelin lisäksi erikseen omaan boksiin ne vaatteet, mitkä voisi olla hyviä imetysaikana ja toiseen sellaiset, mitkä tuntuivat hankalalta. Samalla löysin kaapistani muutaman vaatteen, minkä en ollut tajunnut sopivan vielä. Muuten suosittelen ostamaan sellaisia raskausvaatteita, mitä voi käyttää imettäessäkin niin vaatteen käyttöikä pitenee huomattavasti.

    1. Ei ollenkaan huono operaatio. Itse asiassa, taidan tehdä tuon jo TÄNÄÄN! Kiitos kommenttistasi ja ihanaa loppuodotusta! <3 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *