Ravintolavinkki Helsinkiin: Clarion Kitchen and Table

Tyhjä ajatus

Ruoan tarjosi Kitchen and Table

 

Viikko aloitettiin Tallinnan ravintolavinkillä ja päätetään ravintolasuosituksella Helsinkiin: söimme poikaystäväni kanssa kolmen ruokalajin illallisen Clarion-hotellin Kitchen and Table -ravintolassa, josta tykkäsimme kummatkin kovasti.

Uuden Urban Garden -menun perusteella päättelin aluksi, että vegaanisia vaihtoehtoja on vähän (tai ei ollenkaan), kunnes tarjoilija kertoi, että lähes mistä tahansa annoksesta saisi vegaanisen. Musiikkia korvilleni! Söin alkupalaksi punajuuritartaria, pääruoaksi tofuburgerin ja juuri sopivasti suolattuja ranskalaisia ja jälkiruoaksi herkullista, tietysti maidotonta suklaajäätelöä. Poikaystäväni oli lihalinjalla, ja tykästyi jokaiseen annokseensa myös.

Yksi tyytyväinen jäätelönmussuttaja.

Clarion on viime vuonna Jätkäsaareen avattu 16-kerroksinen hotelli. Ravintola Kitchen And Table sijaitsee hotellin ensimmäisessä kerroksessa, jonka ikkunat ovat suoraan merelle päin. Saimme herkullisen ruoan lisäksi hyvää palvelua mukavan tunnelman keskellä. Voit varata pöydän ravintolasta vaikka jo tulevalle viikolle tästä linkistä.

SARANDA 
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

punastus
Punastus

Mulla on TÄYSIN päinvastaiset kokemukset kyseisestä paikasta :o Ekan kerran jäljiltä reklamaatio ja siitä hyvityksenä lahjakortti, tokakin kerta oli ihan samaa sarjaa.... Harmi, koska haluisin tykätä paikasta, kun on ihan kodin vieressä :( Ehkä täytyy antaa sitten kolmas mahdollisuus vielä :D

Saranda
Tyhjä ajatus

Voi ei, tosi ikävä juttu. :(

Vierailija (Ei varmistettu)

Kävin kurkkaamassa menua ja hinnastoa ja yllätyin ravintolan hintatasosta. Opiskelijanakin tuolla voisi viettää yhden romanttisen illan poikaystävän kanssa (ja ehkä majoittua myös yöksi, pitää tutkia paljonko huoneet maksavat.) Kiitos suosituksesta.

Saranda
Tyhjä ajatus

Tosi kiva juttu jos sait tästä treffimenovinkin. :) En ole yöpynyt Clarionissa itse mutta oon kuullut paljon hyvää siitäkin! Toivottavasti tykkäätte jos meette. :)

Kommentoi