Reissu-Insta 2/2

Tyhjä ajatus

Hei, siellä! Vielä on reilu puoli tuntia aikaa julkaista päivän postaus. Tällä kertaa ei tarvitse hirveästi hölöttääkään, koska muistin että olen täysin unohtanut julkaista reissu-insta -postauksen toisen osan! Eli kuvapainotteisesti mennään.

Uusille lukijoille tiedoksi, että vietimme tosiaan poikaystäväni kanssa koko heinäkuun Kosovossa ja Turkissa, ja se oli ihanaa. Tuntuu hassulta että tuota matkaa alettiin suunnittelemaan jo vuosi sitten kesällä, mutta nyt meillä ei ole mitään hajua missä tulemme viettämään ensi kesän... Koulu ja mahdolliset työharjoittelut ja niiden epätietoiset aikataulut tekevät tulevaisuuden hahmottamisen aika vaikeaksi.

Toistaiseksi on siis tyydyttävä haaveiluun ja edellisen reissun kuviin. Olkaas hyvät! (Eri kokoisina ja laatuisina, mutta menkööt.) 

Niin, ja hei viettäkää aivan huikea viikonloppu!

 

EN: Last Instagram-pictures from our summer staying in Kosovo and Turkey.

 
SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

 

Kommentit

Jenniiii (Ei varmistettu)

Miten kivoja kuvia! Osaatko yhtään vinkkaa kivaa lomakohdetta turkissa syksyksi? Joku missä lämpöä viel piisaa lokakuussa. :) Äkkilähdöt ehdottaa vain alanyaa ja sideä.. Ootko käynyt kummassakaan? :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos. :) Lempi paikkani Turkissa on varmasti Istanbul, mutta jos rantalomaa mietitte, sinne en ihan ensiksi menisi. En ole ollut kummassakaan noissa, mutta mitä kavereilta kuullut, on lokakuussa ainakin Alanyassa vielä lämmintä siinä 20 asteen paikkeilla. :) Itse lähtisin kyllä (TAAS) Marmarikseen! Marmariksen ainoa miinus on sen turistirysäys, joka ei varmastikaan näy tuohon aikaan häiritsevästi.

Toivottavasti päädytte sellaiseen kohteeseen jossa teillä on hauskaa! :)

Kommentoi