Relove - missä olet ollut koko elämäni?

Tyhjä ajatus

Vinkki vitonen stadilaiset ja Stadissa viihtyvät ja erityisesti te, jotka olette löytäneet käytettyjen vaatteiden shoppailemisen hienouden: Relove. Relove on käytettyjen vaatteiden liike Töölöntorin sydämellä. Vanhojen vaate-aarteiden lisäksi myymälästä voi löytää mm. sisustustavaraa, luonnonkosmetiikka, kirjoja ja ruoan ylimpänä ystävänä tietysti kasvisruokalounasta, muuta suolaista syötävää sekä (raaka)kakkuja. Harmikseni kahvila oli tällä kertaa vesikatkoksen takia kiinni, mutta onpahan yksi syy (lisää) palata.

Kuvat eivät puhu edukseen, koska en juurikaan tajunnut ottaa niitä. Osoite on Sandelsinkatu 6, jos haluatte omin silmin nähdä.

Relove, Sandelsinkatu 6, Helsinki

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Mariaite
Oma juttu

Ihan lempparipaikka, jossa söin viimeksi myös tosi maistuvan lounaan! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Oi nam, toivottavasti pääsen itekin pian testaamaan. :)

Rosahavumaki

Voii vitsi Relove on kyllä ihana paikka! Tarkotuksena olis itekkin mennä käymään siellä viikonloppuna :-)

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihanaa, toivottavasti löydät jotakin kivaa ja hyödyllistä! :)

emiliakeijusofia

Relove on kyllä ihana, sekä heidän kahvila, brunssi, lounas ja välipalat (monta juttua siellä testattu :D). Mun kirppistely on yleensä painottunut lähinnä omien vaatteiden myymiseen, mutta Reloven tunnelma on niin erityinen, että sieltä olen joskus löytänyt ihan itsellenikin vaatteita :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Hahha kunnon vakkariasiakas. <3 Vai että brunssikin - miten kivankuuloista!

Tomi

Relove on tuonut kyllä kivasti kuhinaa Töölöntorin kulmalle! :) Kuulin myös huhua, että sieltä kannattaa ehdottomasti varata pöytä, mikäli on kirppistelylle tarvetta - tavara vaihtaa omistajaa sen verran vilkkaasti. 

Saranda
Tyhjä ajatus

Hei toi on hyvä tietää, kiitos Tomi. :) Olisi kiva jättää tavarat tollaseen tyylikkääseen ja suosittuun paikkaan. Otin vähän selvää ja ilmeisesti myymismuotojakin on erilaisia.

Kommentoi