Se on sittenkin olemassa

Tyhjä ajatus

(Varoitus: luvassa ällösöpöä tai oikeastaan vain ällöä puhetta siitä, kuinka jokainen haave voi toteutua.)

Se on sittenkin olemassa. Ainakin vielä ennen uppoamistaan. Nimittäin Venetsia.

Jokainen, joka on tuntenut minut viittä minuuttia pidempään, on tiennyt, että Venetsia oli yksi mun suurimmista haaveista. Mielessäni se oli romanttinen kahden hengen ja muutaman päivän matka, johon kuuluisi syömistä tunnelmallisissa italialaisissa ravintoloissa, pussailua vanhoissa lukkojen peittämissä silloissa, gondoli-ajelua kapeilla kanavilla ja herkullisen makuisia jäätelöpalloja. Nämä kaikki toteutuivat ja aika paljon enemmän.

Ja niin haltioissani kun olinkin siitä, että askel ja kokemus kerrallaan jokainen päässäni kuviteltu unelmani realisoitui, vielä onnellisempi olin toisesta aina yhtä yllättävästä olemassaolosta. Pitkästä, tummasta ja komeasta herrasmiehestä, jonka kanssa sain jakaa jokaisen kokemuksen käsikädessä. Hänkin on olemassa, ja universumille kiitos, myös täällä Suomessa.

EN: Venice, you are real.

Saranda

Kommentit

MarjaanaN (Ei varmistettu) http://finnishstylemafia.blogspot.fi/

Kauniita kuviaa!! Sanoin just Joonakselle että ens kerralla kun mennään Italiaan pitää käydä Venetsiassa, en tajuu miks ei käyty siellä nyt?

Saranda
Tyhjä ajatus

Haha ettehän te käynyt kun noin jokaisessa muussa Euroopan kaupungissa. :D Mutta suosittelen ehdottomasti, varsinkin tollasille söpöille pariskunnille ;)

Kommentoi