Seilorisynttärit: Cafe Torpedo

Tyhjä ajatus

* Yhteistyössä Cafe Torpedo

KÄÄK hymy on edelleen lauantain jäljiltä herkässä! <3

Järjestin yhdessä Helsingin Mustikkamaalla sijaitsevan kahvila-aluksen Cafe Torpedon kanssa 23-vuotissynttärijuhlat. Paikalla oli perheeni lisäksi joukko läheisimpiä ystäviäni. Lempibiisini soivat kaiuttimista ja sää oli kuin olikin onneksemme upea!

Kun kävin Cafe Torpedossa ensimmäistä kertaa kesäkuun puolessavälissä ihastuin siihen välittömästi. Tiedustelin hurmaantuneena yksityistilaisuuden mahdollisuutta, ja sellainenhan sitten järjestyikin. Älyttömän herkullisten ruokien, suloisten koristeluiden ja muiden erinomaisten puitteiden kera.

Rakastan merta, ja tuntui tosi luonnolliselta juhlia vuosien täyttämistä veneellä, kauniisti avautuva merinäköala edessä. Pukukoodi oli teemansa mukainen seilori, ja voi vitsi kun kaikki näyttivät niin kauniilta ja komeilta! Minulla oli niin älyttömän hauskaa, kiitos tyypit. <3

Iso kiitos Cafe Torpedolle mahtavien synttäreiden järjestämisestä. Voin suurella lämmöllä suositella kahvilaa kaikille! Paikan päällä voi piipahtaa nauttimassa kahvit, oluen, jäätelöä tai purtavaa, kiirettömästi ja uskomattoman kauniin miljöön keskellä. Vierailun voi helposti yhdistää Mustikkamaan rannallakäymisen yhteydessä. Parasta on se, että kahvila on säävarauksella kesän jokaisena päivänä auki! :)

Cafe Torpedo: Mustikkamaantie 5

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentoi