Sitä saa mitä tilaa

Tyhjä ajatus

Aamukymmeneltä kirjoitin siitä että haluan syödä enemmän aamiaisia ihanien ihmisten kanssa ja aamuyhdeltätoista söinkin.

Mä uskon siihen, että kun universumilta pyytää jotakin (... tai kun siitä kirjoittaa blogiin...) universumi tekee parhaansa pyynnön toteuttamiseksi. Itse asiassa uskoin tähän koko sydämellä vielä pari vuotta sitten, mutta hukkasin sen uskon matkan varrella ja olen unohtanut toivomisen ja vähän universuminkin olemassaolon.

Jatkossa kun unelmoin jostakin, en aio kohauttaa olkapäitäni ja todeta, että voivoi, ehkä joskus, vaan aion katsoa taivaalle ja toivoa. ♥

 

PS: Jos TE toivotte I Love Me -messuille vielä lipun, seuratkaa mua Instagramissa @saranda.dedolli ja laittakaa Insta Directillä viestiä. Meikäläisellä on vielä pari lippua takataskussa, ja messuistahan voi nauttia täysillä vielä huomisen (sunnuntaina). Toimi nopeasti, mulla on pari lippua jäljellä vain!

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

ElizabethRinne

Kerrassaan ihana postaus ja ihan mielettömän kauniita kuvia! <3 Ehdottomasti elämä antaa sitä mitä tilaa -useimmiten silloin, kun sitä ei osaa odottaa eli aina pitää uskaltaa toivoa ja luottaa.

Elisabet | www.fashionpoetry.eu

Saranda
Tyhjä ajatus

Voi kiitos kommenttista. <3 Oot niin huikee. :*

ElizabethRinne

*punastuu* Itse olet huikee <3

emiliakeijusofia

Samaa mieltä <3 Universumi on meidän tukena ;)!

Saranda
Tyhjä ajatus

Ilmeisesti - se on vain helppo unohtaa. <3

Kommentoi