Sokkotreffeillä / ARVONTA Taste of Helsinkiin

Tyhjä ajatus

Kaupallinen yhteistyö / ambassador: Taste of Helsinki

 

En ehtinyt kauhean monella sokkotreffeillä käydä sinkkuaikoina. Luulen, että jos meillä tulisi ero (viisi päivää naimisissa ja heti mainitsen eron, good job Saranda) lataisin aika äkkiä Tinderin koska sekin jäi itseltäni kokematta. Treffailu on kivaa! (Voisiko joku tekniikkavelho perustaa kaveri-Tinderin?)

Siksi olin iloinen kun kuulin pääseväni oikein fine dining illalliselle mulle entuudestaan tuntemattoman tyypin kanssa. Okei, iloinen, jännittynyt ja varautunut myös, mutta nekin kuuluvat yhtä lailla deittailuelämään. Meille oltiin varattu pöytä tyylikkäästä ja paljon kehutusta Garden by Olosta, jossa en ollut käynyt aikaisemmin. Sekä seura, että lokaali olivat siis allekirjoittaneelle uusia.

Ja se seura - se nyt sattui olemaan ihan huikea. Vastassani oli Viimeistä murua myöten -blogin Saara, joka oli just niin ihana ja symppis kuin olin häntä etukäteen kuvitellutkin. Neljän ruokalajin illallinen tuntui kiitävän ohi liiankin nopeasti. Saara on todella mukava, lahjakas ja inspiroiva tyyppi, ja kotimatkalla metrossa ajattelin, että en mä mitään Tinderiä (tai avioeroa, hehe) tarvitse kun uusiin ihmisiin voi tutustua tälläkin tavalla.

Ravintola Garden by Olo oli myös vähintäänkin kaikkea mitä olin jo siellä käyneiltä ystäviltäni kuullut: viihtyisä ja laadukas, asiakaspalvelu oli ystävällistä ja ruoka sanoinkuvaamattoman hyvää. Siis niin hyvää. Söin vegaanisesti muokatun menun, jota tarjoillaan myös kesäkuussa Taste of Helsinki -tapahtumassa. Onko Taste of Helsinki teille tuttu? Mä en ole itse käynyt siellä aikaisemmin, mutta nyt odotan sitä kuin kuuta nousevaa. 14.6 - 17.6. Töölönlahden puisto muuttuu isoksi ruokajuhlaksi, jossa saadaan nauttia Helsingin parhaiden hienostoravintoloiden ja kuuluisimpien kokkien antimista. Garden by Olon lisäksi tapahtumaan osallistuvat ravintola Chapter, Fabrik, Latva, Nolla, Ragu, Wino sekä Sky ja Esperanto.

Mikäli lippua ei vielä löydy Taste of Helsinkiin, voit nyt voittaa 1 x kahden hengen sisäänpääsylipn Instagramissani. Tililläni @saranda.dedolli (viimeisimmässä ruokakuvassa) on selkeät ohjeet skaban osallistumiseen. Ja jos arpaonni ei suosi, lippuja saa tapahtumaan vielä hyvin TÄMÄN LINKIN TAKAA.

Nyt jätän teidät katselemaan illallisemme loputkin näläntunnetta herättäviä kuvia...

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Papukaija (Ei varmistettu)

Harmi, että tapahtuman sivuilla oleva ohjeistus on niin sekavaa suomea. Tämä oli minulle ennestään tuntematon tapahtuma ja nyt jäi kyllä hyvin hämäräksi, mikä maksaa mitäkin.

Saranda
Tyhjä ajatus

Moikka! Kiitos palautteesta. Laitan samantien viestiä eteenpäin tapahtumajärjestäjille jos pystyvät tarkentamaan ohjeita. :)

Tässä on selvästi selkeämpi suomenkielinen linkki, jonka muokkasin myös postaukseen: www.tasteofhelsinki.fi

Kiitos vielä kommenttistasi!

Torey
Näissä neliöissä

Kaveritinderi, kannatetaan! Mä en oo koskaan ollut mikään "oikeilla" treffeillä kävijä. Ei, ei. Oon liian kova jännittäjä. Mutta jos olisi sovellus mistä seksiseuran sijasta haettais oikeasti vaan ystäviä, niin vitsit mä liittyisin heti! 

Saranda
Tyhjä ajatus

Tätä ideaa pitää viljellä kaikille it-teknikoille! Ehkä me tällainen vielä saadaan. :)

Kommentoi