Sunnuntai parhaimmillaan + ARVONTA

Tyhjä ajatus

Kaupallinen yhteistyö: Epic Foods

 

Työntäyteinen viikko takana, joka huipentui tietysti eilisillan juhlinnoilla. Olo on tänään juuri sellainen että olen hyvinkin kiitollinen erilaisille ruokatilauspalveluille...

Olen pari kuukautta tehnyt yhteistyötä Epic Foodsin kanssa, joka on kotimainen keittiö ja ruokatilauspalvelu. Ruoat tehdään itse käsin ja toimitetaan kotiin ilman tilausmaksua. Annokset ovat mielestäni edullisia ja ne vaihtelevat päivittäin. Tilaukset tehdään aina pari päivää aikaisemmin jotta raaka-aineet olisivat tuoreita eikä ruokahävikkiä syntyisi.

Meidän taloudessa Epicistä on ollut tosi paljon hyötyä ja iloa - kiireisinä viikkoina on ihana tietää, että ruoat on mahdollista tilata valmiiksi ja että keittiössä uppoavan ajan voi käyttää tehokkaammin. Olemme myös aviopari, jonka ruokavaliot ja -mieltymykset vaihtelevat paljon keskenään; siksi mikään ole ihanampaa kuin istua yhdessä samaan aikaan niin, että kummallakin on mieluinen ateria lautasella. Epicillä löytyykin menussa usein niin liha- kuin kasvisvaihtoehtojakin ja kylkiäiseksi voi tilata smoothieita.

Parasta on kuitenkin se että kun tilaa ruoan pari päivää aikaisemmin, on edessä jotain mitä odottaa. Joskus se on tosiaan pelkästään se kokkailusta tai tiskaamisesta säästyvä aika mutta toisinaan korkkaamme Epic-iltoina pullon viiniä, kutsumme ystävät luokse tai viemme ruoat piknikille.

Mutta tosiaan, mä saan arpoa teille 2 x 40e arvoista illallislahjakorttia Epic Foodsiin! Toimitusalueina ovat Helsinki, Espoo, Kauniainen, Kirkkonummen Sundsberg ja osa Vantaata (katso kartasta kuljetetaanko teille). Säännöt ovat seuraavat: käy kurkkaamassa Epicin sivuilla mikä annos maistuisi sulle parhaiten ja kommentoi se tähän alle. Muista jättää toimiva sähköpostiosoite! Yksi lahjakortti arvotaan tämän postauksen yhteydessä ja toinen Instagramin kautta. Siis jos haluat tuplata voittomahdollisuutesi, osallistu myös Instagram-tililläni @saranda.dedolli .

 

 

Arvonta-aikaa on sunnuntaihin 17.6. asti!

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Jannni (Ei varmistettu)

Mulle kelpais tuo lohikatkarapusalaatti, yamm!

Ivy+++++ (Ei varmistettu)

Ehdottomasti kalakeitto! Ihan yksi omista lempiruuista

Kaisa12 (Ei varmistettu)

BBQ chicken-annos maistuisi parhaiten!

Inksuh (Ei varmistettu)

Falafel bowl :)!

Aikku10 (Ei varmistettu)

Salad Nordic, mökille tilaisin kun oikein haluttaa hyvää.

Katjuskainen (Ei varmistettu)

Falafel bowl

kesäheinä (Ei varmistettu)

Onpa kätevän oloinen palvelu ja ihania ruokia!

Pienenä kritiikkinä palveluun, että suuri osa annoksista sisälsi yleisiä allergian aiheuttajia, esim. persiljaa jolle olen allerginen. Toivottavasti vastaisuudessa yritys tekisi myös joitain aasialaisruokia ilman persiljaa.

Tämän vuoksi lempiannostani jouduin venkslaamaan useaan kertaan, mutta lopulta löysin sopivan ja mieleisen: green curry chicken!

Yassu (Ei varmistettu)

Chili sin carne:) Vegaaniseksi annokseksi tosi proteiinipitoinen

Jenny La (Ei varmistettu)

Ehdoton lemppari on Fiskari bowl. Palvelu vaikuttaa kyllä kokeilemisen arvoiselta!

JennaO (Ei varmistettu)

Falafel bowl kuulostaa todella herkulliselta! Tämä palvelu tulee ehdottomasti meille käyttöön vähintään kerran viikossa, ihanaa helpotusta arjen herkutteluun!

Anna123 (Ei varmistettu)

Fiskari bowl kuulostaa huipulta!

annanannanananna (Ei varmistettu)

falafel bowl näyttää herkulta :-)

Eve_ (Ei varmistettu)

Asian pulled pork kuulostaa superhyvältä! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä tilaisin varmaan koko rahan edestä falafel bowlia :P

Gintare (Ei varmistettu)

Sweet potato and Chickpea salsa

JaanaK (Ei varmistettu)

Teriyaki Salmon kuulostaa herkulliselta <3!

mkj (Ei varmistettu)

Chili sin carne, nam! <3

EevaM (Ei varmistettu)

Asian meatballs maistuisi varmasti!

PeeHoo (Ei varmistettu)

Chili sin carne

Kommentoi