Sunnuntai parhaimmillaan + ARVONTA

DSC_7462.JPG

Kaupallinen yhteistyö: Epic Foods

 

Työntäyteinen viikko takana, joka huipentui tietysti eilisillan juhlinnoilla. Olo on tänään juuri sellainen että olen hyvinkin kiitollinen erilaisille ruokatilauspalveluille…

Olen pari kuukautta tehnyt yhteistyötä Epic Foodsin kanssa, joka on kotimainen keittiö ja ruokatilauspalvelu. Ruoat tehdään itse käsin ja toimitetaan kotiin ilman tilausmaksua. Annokset ovat mielestäni edullisia ja ne vaihtelevat päivittäin. Tilaukset tehdään aina pari päivää aikaisemmin jotta raaka-aineet olisivat tuoreita eikä ruokahävikkiä syntyisi.

DSC_7572.JPG

DSC_7584.JPG

DSC_7463.JPG

Meidän taloudessa Epicistä on ollut tosi paljon hyötyä ja iloa – kiireisinä viikkoina on ihana tietää, että ruoat on mahdollista tilata valmiiksi ja että keittiössä uppoavan ajan voi käyttää tehokkaammin. Olemme myös aviopari, jonka ruokavaliot ja -mieltymykset vaihtelevat paljon keskenään; siksi mikään ole ihanampaa kuin istua yhdessä samaan aikaan niin, että kummallakin on mieluinen ateria lautasella. Epicillä löytyykin menussa usein niin liha- kuin kasvisvaihtoehtojakin ja kylkiäiseksi voi tilata smoothieita.

Parasta on kuitenkin se että kun tilaa ruoan pari päivää aikaisemmin, on edessä jotain mitä odottaa. Joskus se on tosiaan pelkästään se kokkailusta tai tiskaamisesta säästyvä aika mutta toisinaan korkkaamme Epic-iltoina pullon viiniä, kutsumme ystävät luokse tai viemme ruoat piknikille.

DSC_7465.JPG

DSC_7583.JPG

DSC_7580.JPG

Mutta tosiaan, mä saan arpoa teille 2 x 40e arvoista illallislahjakorttia Epic Foodsiin! Toimitusalueina ovat Helsinki, Espoo, Kauniainen, Kirkkonummen Sundsberg ja osa Vantaata (katso kartasta kuljetetaanko teille). Säännöt ovat seuraavat: käy kurkkaamassa Epicin sivuilla mikä annos maistuisi sulle parhaiten ja kommentoi se tähän alle. Muista jättää toimiva sähköpostiosoite! Yksi lahjakortti arvotaan tämän postauksen yhteydessä ja toinen Instagramin kautta. Siis jos haluat tuplata voittomahdollisuutesi, osallistu myös Instagram-tililläni @saranda.dedolli .

 

 

Arvonta-aikaa on sunnuntaihin 17.6. asti!

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (19)
  1. Chili sin carne

  2. Asian meatballs maistuisi varmasti!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *