Suomesta taas blogiseksikäs paikka (ehdota oma lempipaikkasi)

DSC_1936.JPG

Yksi viime aikoina itseäni hiertänyt ilmiö on ollut se, kun bloggaajat rientävät ulkomaille kauniiden kuvauspaikkojen perään. En toki väitä, että se olisi ainoa syy siihen, en halua väittää itse asiassa mitään muuta kuin että on meillä täällä Suomessakin todella upeita (kuvaus)paikkoja. Ei kävisi mielessäkään matkustaa ulkomaille vain blogin tai somen ruokkimista varten.

Moni lukija jo tietääkin, että Aurinkolahti on lempipaikkani (kenties koko maailmassa). Itä-Helsingin helmi, jossa rannan lisäksi voi hyödyntää myös kuvankaunista kanavan miljöötä (mm. nämä kuvat ovat sieltä). Muita otollisia kuvauspaikkoja Helsingissä ovat mielestäni mm. talvi- ja kasvitieteellinen puutarha, Suomenlinna, Tuomiokirkko, Huvilakadun värikkäät talot (ja muut kadut Eirassa), lukuisat puistot, Suvilahti, Rautatienasema, vanha Lapinlahden sairaalan alue, Brunon koepaja, Lammassaaren pitkospuut, Isoisänsilta, Linnanmäki… Säällä, kuvakulmalla, mielikuvituksella, hyvällä kamerakalustolla, valoituksella ja myös photoshopilla voi saada arkisenkin paikan näyttämään erikoiselta.

Mitä kauniita kuvauspaikkoja teille tulee mieleen Helsingissä tai Suomessa?

DSC_1934.JPG

DSC_1969.JPG

DSC_1949.JPG

DSC_1978.JPG

DSC_1964.JPG

DSC_1968.JPG

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (19)
  1. Merellinen Espoo on kyllä kaunis, siitä on nautittu pyörälenkeillä. Tapiolassa Pohjantien varrella olevat vanhat puut ovat yksi syy siihen, miksi Tapiola näyttää niin ihanalta. Kunhan syksy tulee (apua, se tulee kohta!), niin aion kuvata niitä monen monituista kertaa! Tapiolassa on myös ihania pientaloja, mutta toisten koteja nyt ei ole soveliasta kuvata… 😉

    Joten tervetuloa myös Espooseen nauttimaan maisemista!

  2. Vanhankaupunginkoski, ruoholahden kanavaranta, espoossa karhusaarenranta ja muu rantaraitti, espoon keskuspuiston niityt… muualla suomessa vanha porvoo, kalajoen hiekkasärkät, loviisa tulee ainakin mieleen. Sit kun lapset on isompia lähetään kyllä jolleki suomi-roadtripille!

    1. Kuulostaa kyllä ihanalle. 🙂 Harvinaisen vähän tulee oltua Espoossa vaikka sielläkin on kaunista! Loviisa on allekirjoittaneelle aika tuntematonta seutua, jos vaikka sinnekin eksyisi lähitulevaisuudessa. 🙂

      Toivottavasti pääsette pian roadtripille ja että se on mahtava kokemus! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *