Super-Mummi

Tyhjä ajatus

Pari kuvaa Australiassa asuvasta isoäidistäni, joka on tällä hetkellä vierailulla Suomessa. Kutsun häntä Super-Mummiksi.

Tiedättekö ne isoäidit jotka ompelevat, leipovat ja siivoavat? Super-Mummi tekee ne kaikki ja sen lisäksi reissaa maailmaa ympäri, katsoo Netflixiä, käy kuntosalilla, viettää aikaa kahden parhaan homoystävänsä kanssa ja puhuu kahdeksan eri kieltä. Kahdeksan!

Super-Mummilta ei koskaan kuule ainuttakaan ilkeää sanaa kenestäkään; sen sijaan hänen kanssaan voi keskustella tuntikausia ihmisen alitajunnasta, kriiseistä ja arjen onnistumisista. Kun käytetään sanontaa "energiaa vaikka muille jakaa", tulee hän välittömästi ensimmäisenä mieleeni. Super-Mummin idoli on Jane Fonda, mutta oikeasti mummini on paljon coolimpi. Sori vaan, Jane.

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit

S.H. (Ei varmistettu)

Miten inspiroiva mummi! Tää kuulostaa niin älyttömän typerältä mutta mun on pakko silti kertoa, että vielä viisi minuuttia sitten mulla oli jäätävä ikäkriisi meneillään. En oo nähnyt maailmaa tarpeeksi, en ehdi tehdä mitään, kolmekymppiä lähestyy, pitäs hankkia omistusasunto ja lapset.

.. Sitten luin tän postauksen ja tajusin että ei hitto. Voisikohan mustakin tulla super-mummi! Joka vielä eläkeiässä matkustaa ja elää täysillä. Ei kaikkea tarvitse kokea ja nähdä parikymppisenä. Aivan naurettava ajatus :D

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihana sinä, mun on pakko välittää mummille terveiset tästä kommenttista!! :) Ihan mahtavaa että inspiroiduit ajattelemaan noin - toivottavasti toi ajatus seuraa sua sinne vanhusvuosiin saakka.

Mukavaa viikkoa. xx :)

Kaisa-Maija (Ei varmistettu)

Toivottavasti isoäitisi on nähnyt mitä olet kirjoittanut. Olisin hyvin otettu jos joku kuvailisi minua noin.

Saranda
Tyhjä ajatus

Mun pikkuveikka oli kuulemma kääntänyt koko tekstin hänelle. :) (Mummi ei ymmärrä suomea.) Ja oli vissiin hänkin oikein liikuttunut. :)

Kommentoi