Suunnitelmallisuus tappaa taikuuden

Tyhjä ajatus

Istuin eilen tihkusateessa Kahvila Kampelan terassilla juomassa kahvia. Olin nukkunut kaksi tuntia pidempään, herännyt kuukautiskipuihin ja välttänyt kaikki työt lähtemällä kahden tunnin kävelylle sateeseen. Märällä puupenkillä istuessani tajusin että tällainen pieni ex-tempore lenkki huonollakin säällä ja kaikkien suunnitelmien lykkääminen oli paras tekemäni päätös päiviin tai viikkoihin.

Overplanning kills magic oli entisen elämäni mantroja kahden muun lempisanontani kanssa: Always believe that something wonderful is about to happen ja tietysti Always do what you are afraid to do. Niin nerokkaita asioita jotka vaan hukkuvat milloin minkäkin elämäntilanteen alle.

Tämä on viimeinen kokonainen viikko ennen häitä. Laitan kaiken muun, blogin mukaan lukien, toissijalle ja keskityn viimeisiin viimeistelyihin ja mieleni rauhoittamiseen. Teen niitä kävelylenkkejä ja nukun pidempään, ihan sama. Pidän postaustaukoja jos siltä tuntuu, myös siitäkin syystä etten jaksa väsyttää teitä kokoajan #häät-teemalla, mutta koska häät on päällimmäisenä mielessä, mistään muusta on vaikea kirjoittaa.

Alla vielä edellisviikon postaukset. Ihanaa maanantaita sinne jokaiselle. <3

 

Päivittäin käyttämäni luonnonkosmetiikkatuotteeni

Näissä tavoitteissa olen epäonnistunut

Viimeisimmät Instagram-kuvat ja kuulumisia

Lannistava vs. voimaannuttava kateus (toivepostaus)

51 asiaa jossa olemme säästäneet rahaa

Kaksi viikkoa häihin - STRESSI ja muut kuulumiset

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

nakedtruth
naked truth

Ihanaa, niin sitä pitääkin! Ansaitset lepoa ja ansaitset saada keskittyä nyt täysillä häihin ja valmisteluihin! Täällä me ollaan häidenkin jälkeen :) <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos rakas. <3 :)

Lumos

Ihania viimeistelyjä sinne, koita nauttia ja tallentaa mieleen niin paljon kuin mahdollista. Lepää silloin, kun siltä tuntuu ja hengitä tätä ihanaa kevättä. <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Miten te oikeesti osaatte sanoa aina niin ihanat oikeat sanat?? Iso kiitos, tämän teen. <3 :)

Minnea
Minnean muruja

<3 <3 <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Paljon haleja sinne. xx :)

Kommentoi