Syksy on tullut ja tämän takia se on ihanaa (tai ainakin siedettävää)

Tyhjä ajatus

Kysyin poikaystävältäni onko hänellä mitään postausehdotuksia. Älä ainkaan kirjoita mitään kliseistä syksy on tullut -löpinää. Buahahha, enpä.

Mulla on tosi ristiriitainen suhde syksyyn. Syyspukeutuminen on jees, raikas ilma on jees, viltit ja kynttilät ovat jees, kesän loppuminen ei ole todellakaan jees.

Onneksi tämä syyskuu on ollut lempeä siirtymäkuukausi. Stadikka meni vasta eilen kiinni (tähän itkevä emoji, oikeasti mun sydän on särkynyt vähän), monet terassit ovat edelleen auki ja suurimman osan aamuista olen lähtenyt ilman takkia kotoa. Ja jos sellaisen olen lannistunut laittamaan päälle, se on ollut tämä sateen kastelema ja viime keväänä Lindexistä ostettu mannapuuroihanuus. (Josta muuten syntyi aivan jäätävä haloo, hahah.)

Ainii, piti puhua miksi tämä (Stadikka-vajainen) vuodenaika on ihana tai vähintäänkin siedettävä. Mulla ei ole vastausta siihen mutta kovasti toivoisin että sinä kertoisit miksi syksy on mukavaa. Musta tuntuu että suurin osa ihmisistä rakastaa syksyä ja mä haluan kuulua joukkoon. Kertokaa, mikä tekee tästä vuodenajasta rakastettavan?

Ihanaa viikkoa toivottaen,

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Pyjama79 (Ei varmistettu) https://pyjamapaivia.com/

On höpöä, että Suomessa olisi neljä vuodenaikaa. Vuodenaikoja on ainakin kuusi: talvi, paska kevät, kiva kevät, kesä, kiva syksy ja paska syksy. Syyskuu on ihan jees, marraskuussa ei ole muuta hyvää kuin joululehdet ja pikku kundin synttärit. ;)

Saranda
Tyhjä ajatus

Hahah tää kommentti sai mut oikeasti nauramaan. :-D Huikee!! Onneksi moni munkin läheinen täyttää marraskuussa vuosia, eli luvassa ainakin paljon juhlia.

Torey
Näissä neliöissä

Eräs tuttuni taasen on sitä mieltä, että Suomessa on vain yksi vuodenaika ja se on Paska. :'D

Essi Helppi

Ihana tuo takki :) Ja juu, onhan se syksy nyt tullut. Täällä ollaan vähän ristiriitaisissa fiiliksissä ja toivoisin kaunista syksyä, mutta ikävöin kyllä kesää ihan hirveän paljon. Mun mielestä syksyssä on ihanaa se kirpsakka ilma ja ruska. 

Saranda
Tyhjä ajatus

Nojoo ruska. <3 Ja samaistun sun ajatuksiin kyllä tosi hyvin... Voidaan tsempata toisiamme tästä. ;)

Lumos

Syksy on ehdottomasti mun suosikkini vuodenajoista. Viihdyn paremmin viileässä ja jotenkin olo rauhoittuu, vaikka tekemistä onkin paljon. Ehkä se johtuu siitä, että se tekeminen on pääsääntöisesti mieleistä kuten sadonkorjuuta, säilömistä pulloihin ja purnukoihin sekä villapaitojen esiin kaivamista. Minua ei myöskään pimeä haittaa, kunhan se ei loputtomiin kestä, eli siis saadaan maahan lunta, kunnolla.

Saranda
Tyhjä ajatus

Vitsi miten lämmin olo mulle tuli tästä kommenttista. :) Ehkä opin ajattelemaan kuten sinä! Kiitos kommenttista. :)

ElizabethRinne

Ihana takki! (Moon tosin hivenen ehkä puolueellinen sillä ostin tuon samaisen ihanuudet itselleni kesällä alennusmyynnistä, 20€ hintalapulla). 
Ja syksy, ai että. En osaa selittää mutta tässä vuodenajassa on sitä jotain taianomaista. Sana taianomainen pitää sisällään voimaannuttavia hetkiä, kirpeitä ja herättäviä aamuja, hiljentymistä kynttilöiden ja vilttien keskuudessa ja läheisten rakastavaa läsnäoloa. En tiedä mutta syksy = pure love.

Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

Saranda
Tyhjä ajatus

Takkikaksoset. <3

Oi menin ihan jotenkin kananlihalle!! Tänään töiden jälkeen aion pyrkiä just tohon. :) Ja itse asiassa nytkin syön aamiaista viltin alla ikkuna auki auringon noustessa... okkeeei ei tää ookaan niin paha! Te ootte jo manipuloinut mut.

Mä toivotan sulle Elisabet mitä parhainta tiistaita! Kiitos kun luet ja kommentoit ja olet. <3 :)

ElizabethRinne

Miten ihana vastaus, kiitos! <3 Ja ihana kuulla, että saatiin sut jo manipuloitua! :D Ja ihana sinä, kiitos, samaa toivotan myös sulle! <3 

NelliL (Ei varmistettu) http://villananna.blogspot.fi/

Syksyssä on ihanaa se, että voi pukea päälleen lämpimät ja ihanat neuleet, syksyn kauniit murretut värit loistaa luonnossa.

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos (ihanasta runollisesta inspiroivasta <3) kommenttista!

Reetta P

no syyspukeutuminen!! Varsinkin kun voi vielä käyttää loafereita farkkujen kanssa tai hametta ilman sukkiksia trenssin kanssa :---)) Vaikka viimepäivinä on paljon satanut, niin oon ollut tosi fiiliksissä syksystä. Rakastan syksyllä ilmassa olevaa syksyn tuoksua ja raikkautta ja niitä aurinkoisia päiviä, jolloin voi syödä suhsit puiston penkillä kuten eilen tein ;--)

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihana kommentti! Loaferit <3 Trenssit <3 Sushi <3

Suvi K.
Sisunainen

Se hetki kun ulkona on jo pimeää, muttei vielä ole nukkumaanmenoaika, ja laitat kynttilät palaamaan, Spotifysta rentoutuslistan soimaan ja teet hyvää ruokaa. <3 (Muuta hyvää tässä ei sitten olekaan.)

Saranda
Tyhjä ajatus

Oi totta! Tässä voisi alkaa herättelemään sisäistä (tosi sisäistä) kokkia eloon. :) Kiitos muistutuksesta. <3

Hanna K
Sunday Blondie

Ah, tää mannapuurotakki (vai vispipuuro? puuro mikä puuro!) on kyllä sulaa ♡♡♡ Niin sun näköinen!

Villasukat, tee, raakasuklaa, tv-sarjat (nimimerkki pääsin vihdoinkin sisälle GOTiin ja olen koukussa) - mutta yksi tärkeimmistä on torkkupeitto. En pärjäisi ilman sitä missään! Kietoudun muhkeaan vilttiin niin töissä kuin kotona. :--D

Ja tietysti piristävät viikonloppureissut ihanien ystävien kanssa ♡

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihana Hanna :D <3 

Hahaha torkkupeitto on kyllä välttämätön - ja hei varsinkin GoT:ia katsellessa. Se täytyy joskus vetää silmien eteenkin.

Lauantaina nähdään jee!

Kommentoi