Syksyn selviytymislista: tyylikäs sadetakki ja mukavat sukkahousut

Tyhjä ajatus

Syksyllä tarvitset:

- Sadetakin. Kuvissa näkyvä on ensimmäinen omistamani sadetakki sitten ala-asteen ja se on Zarasta. Sen ansiosta olen ihan oikeasti toivonut sadepäiviä, ja salaa Kosovossa 21 asteen lämmössä surkuttelin, miksen ollut Suomessa kun täällä satoi kymmenen päivää putkeen. Vaateostoksen onnistuminen on varmaa silloin, kun se saa sinut nauttimaan sateesta (ja sen väri saa himoitsemaan vaahtokarkkeja)

- Mukavat tai ainakin ei-puristavat, ei-hiertävät sukkahousut joka on munkaltaiselle sukkahousuja kammoavalle jo aika paljon. Kyseessä on Swedish Stockingsin sukkahousut, jotka on valmistettu ekologisilla periaatteilla: ne ovat täysin kierrätettävät eikä niiden valmistamisessa ole syntynyt jätettä. Kyllä ympäristöystävällisyys, laatu ja jopa hyvä hinta voivat kulkea käsikädessä (nämä maksoivat Sokoksessa muistaakseni 19,90e)

- Lempeyttä, ihan joka osa-alueella. Tein eilen yhden hyvin vaikean mutta varmasti oikean päätöksen joka tulee tuomaan paljon tilaa ja armollisuutta elämääni. Ja armollisuudesta puheen ollen; nyt joogaan!

 

SARANDA   
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

carlab
Carla B

Ihana sadetakki saa tosiaan suhtautumaan sateiseen syksyyn niiin hyvällä fiiliksellä! :D

Saranda
Tyhjä ajatus

Jep! :D Ehkä paras ostos tai tässä tapauksessa jopa sijoitus piiitkään aikaan.

Ihanaa torstaita sulle. <3

Siri H
Still Life

Aiivan ihana toi sadetakki!

Saranda
Tyhjä ajatus

Meillä on sama maku! :)

Kommentoi