Taas yhdet asukuvat jotka meinasivat jäädä julkaisematta koska näytän lihavalta

dsc_3199.jpg

Muistatteko viime lokakuun Trendin ja Lilyn #MuhkuraManifesti-kampanjan? Blogisynttärikaimani Netta Destination Happinessista aktivoi sen taas kreivin aikaan nyt, kun monet naiset ympäri maata kaipaavat varmasti tsemppiä rannalla bikineissä näyttäytymiseen. Luin Netan tekstin ja voimaannuin sen verran, että uskalsin julkaista yhdet kuvat viime maaliskuun Turkin matkalta, jossa käteni näyttää lihavalta.

Mulla ei oikeasti ole kauheasti ulkonäkökomplekseja. Mä luulen että tähän on vaikuttanut se että olen käynyt koko ikäni uimahallissa ja se, että jokainen näyttää ja saakin näyttää erilaiselta, on mulle itsestäänselvyys. En juuri koskaan käy vaa’alla, en huolestu jos jokin vaate puristaa ja jos joku koskaan kommentoi negatiivisesti mun tai jonkun toisen ulkonäköä, mä kyllä lyön luun kurkkuun.

DSC_3176.JPG

Silti asukuvien suhteen oon välillä kriittinen. Monet kuvat ovat jääneet julkaisematta jos olen näyttänyt turvonneelta tai auta armias; jos olen unohtanut vetää vatsan sisään! Se on naurettavaa koska todellisuudessahan ihminen näyttää juuri siltä mitä näyttää kuvissakin. Jos en stressaa mun ryhtiä kavereiden kanssa kahvipöydässä tai sellulliittejani siellä rannalla, mitä väliä jos ne näkyvät kuvissa?

DSC_3203.JPG

Kuva josta puhun on tuo ylläoleva. Jostain syystä käteni näytti tavallista isommalta tai sitten olin vaan ehtinyt nauttimaan yllinkyllin kaikista turkkilaisista herkuista. Tai ehkä kuukautiset olivat tulossa ja kierron ajankohta turvotti tai t-paidan hiha puristi. IHANA SAMA, ketä kiinnostaa!? Todennäköisin syy on se että mä vaan näytän tolta ja mun käsi näyttää tolta jokapäiväisessä elämässä! Ja se on ihan ookoo ja loppujen lopuksi maailman mittakaavassa aika hiton turha asia.

Paljon olennaisempaa näissä kuvissa on se, mitä muistoja ne palauttaa mieleen. Olimme juuri heränneet aviomieheni (silloin vielä poikaystävän) kanssa hienosta hotellista, jonne anoppini (silloin vielä poikaystäväni äiti hehe, okei mä lopetan) oli yllätykseksi meille varannut koko loman ajaksi majoituksen. Olimme syöneet herkullisen turkkilaisen aamiaisen jonka jälkeen lähdimme kävelemään Iskenderin hiljaiselle rannalle. Kävelyllä suunnittelimme meidän parin päivän päästä koittavia kihlajaisjuhlia ja tulevaa kevättä hääjärjestelyine kaikkineen. Aurinko paistoi eikä kertaakaan käynyt mielessä että miltä mä näytän.

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (20)
 1. Niin jännä miten omia kuvia katsomme kaikki ihan eri näkökulmasta kun kuvia toisista. En olisi ikinä miettinyt tästä kuvasta muuta kun että näytät onnelliselta ja kauniilta.

 2. Ketunleipä
  22.7.2018, 11:28

  Ensinnäkin, olet tosi nätti. Toisekseen, ainakin täällä blogissa hehkut sellaista iloa ja lempeyttä, joka on paljon hienompi juttu kuin jokin Victoria’s Secret -kroppa (joka ei tosin vastaa omia käsityksiäni kauniista ihmisestä). Kaikilla ei ole sellaista sielukkuutta ja lämpöä, joka välittyy kuvistakin, kuten sinulla!

  1. Voi apua. <3 Mä luin tään kommentin jo muutama tunti sitten ja oon yrittänyt siitä asti keksiä että miten osaisin vastata sulle niin että mun kiitollisuus tulisi oikeasti ilmi mutta en usko että osaan ilmaista sitä riittävästi. Niin ihana kommentti! Ja oot niin IHANA TYYPPI, kun voit noin vilpittömästi kehua jotakin! Voisiko maailmassa olla enemmän sun kaltaisia ihmisiä? <3 Iso iso iiiiso kiitos, tästä tuli hyvä mieli koko ensi viikon edestä!

  2. Tämä kommentti todellakin tiivistää olennaisen ja on niin ihanan kauniisti kirjoitettu, että pakko jatkaa tähän alle sanomalla vain, että juuri näin! <3

   Juuri tuo sielukas ilo ja lämpö tekee sinusta todella kauniin ja on ihanaa, miten se välittyy myös blogisi kautta näissä teksteissä. Tärkeää asiaa ja erityisesti viimeinen kappale tekstissäsi on hieno muistutus siitä, mikä todella merkitsee. Ihania muistoja ja kokemuksia, jotka tuovat elämään paljon enemmän iloa ja sisältöä kuin se, miten suurelta jokin ruumiinosa sattuu kuvassa näyttämään. Ja omasta mielestäni ainakin nämä kuvat ovat ihan superkauniita, ja lukiessa ihmettelinkin, että missä on se kuva, joka olisi muka pitänyt jättää julkaisematta 😀 Toisaalta ymmärrän täysin tämän (turhan) itsekriittisyyden, joten onneksi julkaisit tämän ja muistit asioiden tärkeysjärjestyksestä. <3

   1. <3 Toivottavasti tiedät miten suuri vaikutus sun sanoilla on (ja on monta kertaa aikaisemmin ollut!) – en edes liioittele kun sanon että tällainen saa pakahtumaan onnesta. 🙂 Kiitos! En tiedä oikeesti mitä muuta sanoa! Kuin että mun lukijat on vähintään yhtä sielukkaita tyyppejä ja musta tuntuu että teillä ja sulla on niin suuri sydän että se tulee tekemään aina tosi paljon hyvää. Kiitos ihan hirveästi. <3 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *