Tällä hetkellä mielessä: HÄÄT

Xhyljeta&Nicky-83.jpg

Xhyljeta&Nicky-97.jpg

Xhyljeta&Nicky-100.jpg

Kuvat Enna Rautiainen (viime vuodelta isosiskoni häistä)

Olen kertonut, että menimme poikaystäväni kanssa kihloihin toukuussa, mutta itse häistä en ole juurikaan puhunut. Todennäköisesti jo ensi vuonna pidettävät häät ovat kokoajan mielessä, mutta emme ole saaneet juurikaan mitään konkreettista aikaseksi. Miten koko ikänsä häistä unelmoinut ihminen ei yhtäkkiä tosipaikan tullen kykenekään tekemään mitään päätöksiä?

Kaksi asiaa on varmaa: häistä tulee pienet (tai niin pienet kuin kaksi isosta perheestä tulevalla henkilöllä voi olla) ja se että etiketeistä ei välitetä. Meidän vieraat saavat tulla farkuissa tai valkoisissa, puolisot voivat istuutua samalla puolella pöytää (eikä puolisoja edes kutsuta ellei he ole todella läheisiä meille) eikä lautasen viereen aseteta viisi haarukkaa. Haluamme että häistämme tulee rennot juhlat, jossa kaikilla on hauskaa ja jossa ehdimme oikeasti nauttimaan jokaisen vieraan seurasta.

Meille on myös todella tärkeää, että juhlissa mietitään ekologisuutta. Häämekko lainataan tai vuokrataan ja menu tulee olemaan kasvispainotteinen. Tulemme välttämään kaiken ylimääräisen krääsän ostamista ja häämatkalle ei lennetä kauas.

Xhyljeta&Nicky-129.jpg

Jos naimisissa olevat/naimisiin menevät/muuten vain he joilla on häistä kokemusta on antaa mitään vinkkejä tai ajatuksia aiheeseen liittyen, jättäkää ihmeessä ajatuksia kommenttiboksiin. Onko siellä muita kesä 2018 -morsiamia?

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (11)
 1. Kuulostaa hyvältä ajatuksesi tulevista häistä, ja melko samanlaisia ajatuksia oli itselläkin. Meidän piti alunperin mennä naimisiin kanssa 2018, mutta aikaistettiin vuodella osittain siksi kun esikoinen ilmoitti tulostaan. <3 Pidettiin todella pienet häät, vieraita oli 24 eli oikeasti vain lähiperheet ja lähimmät ystävät. Se kyllä toi tunnelmasta niin rennon ja ihanan, jokaikinen vieras kehui sitä kuinka ihana tunnelma häissä oli, kun oli rentoa ja intiimi tunnelma. Ohjelmaa ei todellakaan noudatettu orjallisesti, välillä kysyin vierailta että haluttaisko sitten tanssia vai ohjelmaa! Meillä ei ollut yhtään oikeita kukkia, oma kimppuni on tekokukkakimppu joka oli edullinen ja säilyy tietysti hyvänä. Pidimme häät hotellissa, joka helpotti kyllä järjestelyitä paljon, eikä koristellakaan tarvinnut juurikaan. 

  1. Teidän häät kuulostaa aivan ihanilta, Tiia! 🙂 Ei ihmekään jos tuli tuollaista palautetta. Se ettei tarvitse koristella paikkaa on kyllä suuri etu – säästyy vaivalta, rahalta ja myös luontoa jos ei käytä oikeita kukkia jne.

   Kiitos kommenttista ja mukavaa sunnuntaita. <3

 2. Hih. En ollut edes ajatellut hääpuvun ekologisuutta, mutta ei tullut mieleenkään ostaa uutta. Ostin siis liikkeestä käytetyn puvun ja vuokrasin siihen alushameen. Tekivät muutostyöt mielestäni kohtuuedullisesti, joten istui kuin hanska. (Ostin kaksiosaisen puvun, josta ensin ajattelin, että onko niin juhlava, mutta olin tosi tyytyväinen: kukaan ei arvannut edes sen olevan kaksiosainen ja sain ihan yksin käydä vessassa.) En ole vieläkään saanut myytyä pukua, yhden kerran se oli huuto.netissä, mutta ehkä voisi kokeilla uudestaan…

   

   

  1. Oii mitä olen selannut kaksiosaisia pukuja, ne ovat todella kivoja! Voin kuvitella että oot näyttänyt omassasi todella kauniilta. 🙂 Ja just tuo käytännöllisyys, että mekon pitäisi istua hyvin ja vessassa olisi ihanaa käydä itsenäisesti. Aion pitää nuo asiat mielessä kun valitsen omani!

   1. Eihän nyt rumia morsiamia olekaan! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *