Tällä viikolla odotan x3

Tyhjä ajatus

1. Passengerin keikkaa, heti huomenna Helsingin kulttuuritalolla. Jaiks!!! Onko kukaan muu menossa?

2. Tämän viikon postauksia ja blogitapahtumia; aion puhua mm. tavoitteista, kateudesta sekä lihattoman lokakuun kunniaksi CrossFitin harrastamisen ja kasvissyönnin yhdistämisestä. Stay tuned.

3. Kamalaa sanoa näin jo maanantaiaamuna mutta toistaiseksi hyvin rennolta vaikuttavaa viikonloppua. Viime aikoina olen elänyt minuuttiaikataulun mukaan, mutta en aio antaa sen tapahtua enää loppuviikosta. Aussi-mummini on Suomessa vielä pari viikkoa ja aion nauttia hänen seurastaan niinä vapaapäivinä.

Miltä teidän viikko näyttää? Mitä odotatte tai toivotte eniten?

 

Kuvat otettu kampaamo Mia Mooresta. ♥

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit

oikeesti

CrossFitistä on kiva kuulla lisää, en vieläkään oo jaksanut perehtyä. Ps. Tää sun blogin nimi välillä hämmentää, kun sulla on jotain ihan muuta kun 'tyhjiä ajatuksia' :D 

Saranda
Tyhjä ajatus

Jee kirjoitankin siitä mielelläni!! :) Hahahah :D En yhtään ihmettele! Pitäisi ehkä tehdä uusi postaus tarinasta nimen takaa, lyhyen ajan sisällä tosi moni on kysellyt nimen alkuperää.

Mukavaa maanantaita sinne! <3

Kriss (Ei varmistettu)

Ainoo biisi minkä oon Passengerilta kuullu on se Let her go mut nyt laitoin soimaan koko albumin Spotify:lta. Katsotaan ihastunko..:) Kuullostaa ainakin lupaavalta.

Saranda
Tyhjä ajatus

Voi mikä nostalgia mulle tuli sun kommenttista kun muistin missä kuulin Let her go:n ensimmäistä kertaa!:D (kesällä 2013 matkalla Särkkiksestä kotiin) Mäkin rakastuin vasta sen jälkeen artistiin, kuten suurin osa muistakin tämänhetkisistä faneista. :) Toivottavasti tykkäät hei! <3

Minnea
Minnean muruja

Kauniit kuvat! Mukava postaus!

Itse odotan tällä viikolla torstaista vapaailtaa, jolloin menen vihdoin katsomaan Tyttö nimeltä Varpu-elokuvaa! Myös rentoa viikonloppua odotan minäkin :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos paljon ihana. <3

Hei cool, toivottavasti se on hyvä! :) Mun pari duunikaveria kehuikin sitä jo kun ne meni kattoo sen Finnkinon mysteerinäytökseen. Pidä hauska leffailta ja viikonloppu ja oikeastaan koko viikko!! <3 :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos samoin kivaa viikkoa sulle! Saatan kopioida tän postausidean blogiini, kun tulee niin hyvälle tuulelle miettiessään, et mitä odottaa tältä viikolta :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Hei tottakai, go ahead! :)

Kommentoi