Tämä on elämäni onnellisin päivä

Tyhjä ajatus

Tää on elämäni onnellisin päivä, huomasin ajattelevani eräänä iltana. Se ei ollut aurinkoisena hellepäivänä, silloin kun sain hyväksymiskirjeen haluamaani kouluun tai sillä hetkellä kun tunnustimme poikaystäväni kanssa ensimmäistä kertaa rakkautemme toisillemme.

Se oli viime keskiviikkona.

Oli tuikitavallinen päivä. Heräsin ajoissa kirjoittamaan päivän postauksen, söin ruisleipää aamiaiseksi, matkustin bussilla kouluun ja istuin kahdeksan tuntia opiskelemassa sosiometriaa. Koulun jälkeen menin treeneihin ja sen jälkeen kävelin metroasemalta kotiin.

Mitään ihmeellistä ei tapahtunut ulkoapäin mutta jotakin aika ihmeellistä tapahtui sisällä.

En osaa pukea sitä sanoiksi tai edes selkeiksi ajatuksiksi. Ehkä ensimmäistä, oikeasti ensimmäistä kertaa pitkään aikaan ellei koskaan minulle tuli sellainen olo, että olen juuri siellä missä minun pitääkin olla - teen asioita joita rakastan ja kelpaan juuri sellaisena kuin olen. Itsellenikin. Tottakai tälläkin hetkellä minulla on tavoitteita ja unelmia, mutta kenties havahduin siihen, että ehkä minun ei tarvitse paiskia ympärivuorokauden töitä niiden tavoittelemiseksi. Tunsin joka solulla sen luoton, että hei, ehkä universumikin tekee osansa sillä aikaa kun nautin enemmän siitä, mitä tapahtuu ja missä olen just nyt.

Erikoisia asioita sattuu mitä tavallisimpina päivinä.

 

EN: A little while go I had the best day of my life. For no speacial reason and for every speacial reason.

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

näitä päiviä lisää ♡

Saranda
Tyhjä ajatus

Kyllä, ja tällaisia mielentiloja lisää :)

Suvi K.
Sisunainen

Ihana postaus! <3 Luulen, että mäkin tavotan ton "nyt on kaikki kohdillaan" tunteen sillon tällön hetkittäin, vaikka välillä se onkin todella ison kivikasan alla. :D

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihan mahtavaa kuulla et tunnet ajoitain samoin! Mä luulen et meillä kaikilla on niitä hetkiä kun se tunne tulee kuin ittestään ja taas niitä kun vaikka kuinka yrittää, on vaikeaa saada siitä ilosta kiinni. Mut hei thats life ja aina ei voi olla pelkkää hymyä! :)

saarah
visual diary

Ihana! 

Tiedän nuo hetket, joskus vaan ihan oudosti yllättäen tulee pakahduttava onnifiilis, ilman MITÄÄN oikeaa syytä :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Jep! :) Ja parasta on just se et ne hetket voi tulla koska vaan missä vaan eli koskaan ei kannata etukäteen tuomita jotakin päivää tai asiaa - just niiden aikana se tunne voi nostaa päätään. :)

morning glory
Morning Glory

Ihanasti kirjoitettu! Onnellisimmat hetket ei yleensä ainakaan mulla vaadi mitään ihmeellistä. Kun elämä rullaa tasaisesti eteenpäin ja tekee niitä asioita mistä nauttii ja viettää aikansa oikeiden ihmisten kanssa, niin eipä siinä paljon muuta tarvitakaan :) 

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihana sinä, noinhan se juuri on! :)

Anjuska
Ripaus elämäämme

Ihana kirjoitus! Itsekin koen tuollaisia hetkiä silloin sun tällöin, kun asiat vain ovat niinkuin pitää, eli hyvin ja elämä on tasaista pösötystä eteenpäin :) 

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihan mahtavaa! <3 Tasaisuus on niin aliarvostettua. :)

maitokahvi
Päivän ajatus

Miten ihanasti kirjoitettu!! <3 Onnellisuus ei tosiaan vaadi mitään suuria tapahtumia, vaan lähinnä läsnäoloa ja kiitollisuutta siitä, mitä jo on. Kiitos muistutuksesta! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Näin se on, tämä pitäisi muistaa useamminkin :) Ihanaa viikonloppua sulle!

Kommentoi