Tämä marraskuu ei ole masentava, koska...

Tyhjä ajatus

Hrrr marrrraskuu. Maineensa puolesta pimeä, masentava, kylmä, ankea... Ja nyt myös luminen.

Vaan kun asennoituu oikein ja täyttää kalenterin toinen toistaan piristävimmillä menoilla, voitetaan tämäkin kausi kunnialla ja kenties jopa hymyssä suin. Who's with me!?

Marraskuussa monella rakkaalla ihmisellä on syntymäpäivät - taisin viime vuonna tehdä siitä ihan oman postauksenkin. Tässä kuussa tulella on pari mielenkiintoisempaa prokkista ja sen lisäksi odotan tietysti mm. tulevaa Halloween-viikonloppua, isänpäivää ja meidän boksin salikisoja. Onnistuin löytämään puhelimeen myös kivan herätyskellon äänen johon on jopa mukava herätä aamuisin. En tiennyt että sellaista tunnetta on olemassakaan.

Ennen kaikkea olen kuitenkin innoissani Lontoon matkasta, joka häämöttää kolmen viikon päästä. Saako aikuisena vielä hyppiä tasajalkaa ilosta? Monet shoppailut ovat jääneet nyt välistä kun olen haaveillut vain Oxford Streetin putiikkien perään, mutta pyörittänyt ajatuksiani myös Camden Townissa, Notting Hillissä, ihanissa vintage-kaupoissa, paikallisessa joulutunnelmassa...

Kuvat syksyltä 2013.

 

Onko siellä muita jotka pääsevät lähiaikoina lomailemaan (maan sisällä tai ulkopuolella)? Entä muita Lontoon suuntaan reissaavia?

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

 

Kommentit

mirvaannamaria

Ihania kuvia!! Mä taidan olla koko loppuvuoden Suomessa.. Ei sais valittaa, kun oon matkustanut tänä vuonna niin paljon, mut silti nyt jos koskaan kaipais lähtöä aurinkoon. Tammikuussa sitten! Onneks tuli sentään lunta :) 

Mahtavaa reissua ja muutenkin valoisaa marraskuuta <3

Saranda
Tyhjä ajatus

No hei tammikuuhun ei ole aikaa eikä mitään :) Ja tänään kun kävelin toimistolle, oli niin nätti sää ja tajusin että ehkä en haluakaan lähtee täältä vähään aikaan minekään :D Mut voi tosiaan olla että tammikuuhun mennessä alkaa jo kyllästyttää...

Kiitos ja samoin, ihana. <3

Kaisa H.

Kyllä saa hyppiä tasajalkaa!! Mä ostin just lennot joulukuulle mun ystävän luo Pariisiin - väärälle viikonlopulle tosin. Tuli kalliiksi se kämmi haha..

Mutta nauti Lontoosta! Se on ihana! <3 

Saranda
Tyhjä ajatus

Eiii, tunnen pistoksen sydämessä sun puolesta! :-D Voi ei, toivottavasti pääset Pariisiin kuitenkin ja toi kämmi on vaan "hauska muisto" jolle nauraa joskus...

Ja kiitos ihana! <3

Kommentoi