Tänä kesänä luen…

DSC_0051.JPG

Minulla on omituinen suhde kirjoihin. Hamstraan niitä kokoajan. Luenkin niitä kokoajan. Ja jostain syystä jätän ne kokoajan kesken.

Syy ei (yleensä) ole se, että kirja olisi jotenkin huono. Luen usein kirjaa muutaman päivän säänöllisesti iltaisin, mutta jos minulta jää esimerkiksi yksi ilta välistä, unohdan sen helposti seuraavinakin iltoina. Ja kappas, jälleen on yksi keskeneräinen kirja, josta unohdan alkutapahtumatkin.

DSC_0054.JPG

DSC_0056.JPG

Tänä kesänä luen loppuun ainakin seuraavat kirjat: David Nichollsin Sinä päivänä, Barbara Demickin Suljettu maa ja Paolo Coelhon Alkemisti. Tulkaa vaikka muistuttamaan aina aika-ajoin, että kai sä nyt luet sitä ja ethän sä tyttöhyvä nyt taas oo jättänyt sitä kesken

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit (10)
 1. Siis mullakin jäänyt toi sinä päivänä nyt jo kaks kertaa kesken.. Mmmmmiksi? Pakko aloittaa taas tänä kesänä.. 😀
  Ja toi suljettu maa oli musta tosi hyvä, tietysti vähän rankkaa kesälukemista mutta mielenkiintoinen ja silmiä avaava opus.

 2. Kyllä muutama Coelho kannattaa lukea niin tietää mistä puhutaan 🙂
  Zahir ja Piedrajoen rannalla istuin ja itkin oli mulle merkityksellisimpiä.
  Omaa merkityksellistä, mutta vaikeaa ihmissuhdetta pohdin silloin ja samaistuin lukemaani ja toisaalta sain vahvistusta jatkaa vaikeuksista huolimatta.
  Kannustan siis Alkemistinkin loppuun lukemiseen, vaikka Coelhosta montaa mieltä ollaankin 🙂 (Monet tykkää tosi kovasti ja osa pitää niitä jokseenkin kökköinä, tai voi olla että kyse on siitä, että joitakin ärsyttää kun ihmisyyden ja henkisyyden ydinteemoja käsitellään helppolukuisesti ja tienataan sillä paljon rahaa 😉 )

  1. Mäkin jotenkin miellän että ”kuuluu yleissivistykseen” lukea edes yksi Coelhon kirja. 🙂 Ja Alkemisti vaikutti tosi mielenkiintoiselta, miksi ihmeessä siis lopetin kesken…

   Vitsi oon iloinen että noi kirjat on antanut sulle paljon! 🙂 On oikeesti tosi mukava lukea jos jostain kirjasta on ollut jollekin aidosti hyötyä ja auttanut elämässä eteenpäin. Jos se ei oo hyvän kirjan merkki niin ei sit kyl mikään!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *