Tänä syksynä Eurooppaan?

Tyhjä ajatus

Reissujutut, long time no write. Koska minulta kysytään paljon reissuvinkkejä ja koska poden tällä hetkellä polttavaa matkakuumetta (ikään kuin tämä siihen auttaisi), ajattelin koota teille listan muutamasta Euroopan kaupungista, joissa olen ollut ja joihin lähtisin saman tien jos koulu ei olisi tiellä. Monet tuntuvat varaavan juuri syksyisin kaupunkilomia, ja toivonkin että näistä vinkeistä on jollekin jotakin hyötyä. (Ja jos ei, katsokaa kuvia ja haaveilkaa mukanani.)

LONTOO

 

Olen ollut Lontoossa tasan kerran, mutta moni on kuullut minun vannovan että palaan takaisin. Monipuolinen kaupunki, jossa on Euroopan parhaat ostosmahdollisuudet (katumarkkinat mukaan lukien), hauska pubikulttuuri, kauniita puistoja ja arvokkaita historiallisia kohteita. Lontoo on kuin Euroopan Nykki, mutta kulkuyhteydet on helppo ymmärtää, olo on turvallinen ja paikallinen aksentti hurmaava.

 
Rooma

Rakastan Roomaa, ja se onkin taas ensi kevään matkasuunnitelmassa. Suotuisa ilmasto, kohtuulliset hinnat ja ennen kaikkea laaja historia- ja kulttuuritarjonta ovat syitä, miksi haluan takaisin. Tulevaisuudessa on muutenkin suunnitelmissa viettää Italiassa pidempi ajanjakso ja opetella kieli paremmin.

 
Amsterdam

Helppokulkuinen kaupunki, josta löytyy taatusti hyvää ruokaa, monipuolisia toreja ja vapaamielistä ilmapiiriä. Kanavat ja sillat ovat suloisia kaikkine valoineen, etenkin syksyisin ja joulun aikaan. Amsterdam on sympaattinen, vilkas ja romanttinen kaupunki.

 
Istanbul

Vaikka Turkin poliittinen tilanne on nähnyt parempiakin päiviä, Istanbuliin mä lähtisin ehkä kaikkein mieluiten tällä hetkellä. Syömään hyvin, antautumaan jonkun paikallisen yleellisen hotellin palveluille (Turkin viisi tähteä on oikeasti viisi tähteä), nauttimaan arkkitehtuurista ja ihailemaan Bosporinsalmea.

Miten teidän syksyn matkasuunnitelmat - onko yhtä unelmatasolla kuten allekirjoittaneella vai onko jollakin kenties jo lentoliput takataskussa?

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu) http://annnax.blogspot.fi

Aivan ihana postaus musta!! Ja täällä löytyy yks kellä olis lentoliput jo hankittu mut hotellia vailla vielä.... ;-)

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos ja MINNE!?:D i wanna know!!

Kommentoi