Tänä viikonloppuna: Taste of Helsinki

Tyhjä ajatus

Kaupallinen yhteistyö / ambassador: Taste of Helsinki

 

Tätä on odotettu jo pari kuukautta (tai itse asiassa viime kesästä asti kun en silloin päässyt paikalle): Taste of Helsinki!

Gourmetruoan festarit keskellä Helsingin sydäntä, Töölönlahden puistossa, jossa pääsee maistamaan Suomen parhaimpien ravintoloiden ja keittiömestareiden aikaansaannoksia. Kävin korkkaamassa eilisen festarit, ja olin positiivisesti yllättynyt, että yhdeksästä mukana olevasta ravintolasta kahdeksan tarjosi myös vegaanisen vaihtoehdon. Jes!

Kaikki maistamani ruoat olivat tosi hyviä, mutta ehkä lemppariksi valikoitui Ravintola Nollan rapea sienivohveli. Olen muutenkin ihan hullaantunut Nollaan, sillä se on Suomen ensimmäinen todellakin hävikkivapaa ravintola. Ei siis yhtään haitanut maistaa useampi annos Nollan kojulla!

Kuten kuvista voi päätellä, hyvän ruoan lisäksi paikan päällä ei tarvitse kärsiä janostakaan. :D

Ekoystäville tiedoksi: kaikki Taste of Helsingin tapahtuman astiat (lautaset, aterimet ja lautasliinat) ovat kierrätettäviä. Osallistujat juovat juomat vuokraamista viinilaseistaan eikä muovimukeja ole. Ravintoloita kannustetaan lahjoittamaan kaikki ylijäävä ruoka hyväntekeväisyyteen, ja myös vieraat voivat lahjoittaa mahdollisen maksukortille jäävän ylimääräisen rahan hyvään tarkoitukseen (toki rahat saa myös takaisin).

Tänään töiden jälkeen taas tänne. Nähdään Töölönlahden puistossa!

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi