Tänä viikonloppuna: Taste of Helsinki

DSC_8640 – kopio.JPG

Kaupallinen yhteistyö / ambassador: Taste of Helsinki

 

Tätä on odotettu jo pari kuukautta (tai itse asiassa viime kesästä asti kun en silloin päässyt paikalle): Taste of Helsinki!

Gourmetruoan festarit keskellä Helsingin sydäntä, Töölönlahden puistossa, jossa pääsee maistamaan Suomen parhaimpien ravintoloiden ja keittiömestareiden aikaansaannoksia. Kävin korkkaamassa eilisen festarit, ja olin positiivisesti yllättynyt, että yhdeksästä mukana olevasta ravintolasta kahdeksan tarjosi myös vegaanisen vaihtoehdon. Jes!

DSC_8607.JPG

DSC_8640.JPG

DSC_8603.JPG

DSC_8613.JPG

DSC_8616.JPG

Kaikki maistamani ruoat olivat tosi hyviä, mutta ehkä lemppariksi valikoitui Ravintola Nollan rapea sienivohveli. Olen muutenkin ihan hullaantunut Nollaan, sillä se on Suomen ensimmäinen todellakin hävikkivapaa ravintola. Ei siis yhtään haitanut maistaa useampi annos Nollan kojulla!

DSC_8565.JPG

DSC_8576.JPG

DSC_8643.JPG

DSC_8678.JPG

DSC_8632.JPG

Kuten kuvista voi päätellä, hyvän ruoan lisäksi paikan päällä ei tarvitse kärsiä janostakaan. 😀

Ekoystäville tiedoksi: kaikki Taste of Helsingin tapahtuman astiat (lautaset, aterimet ja lautasliinat) ovat kierrätettäviä. Osallistujat juovat juomat vuokraamista viinilaseistaan eikä muovimukeja ole. Ravintoloita kannustetaan lahjoittamaan kaikki ylijäävä ruoka hyväntekeväisyyteen, ja myös vieraat voivat lahjoittaa mahdollisen maksukortille jäävän ylimääräisen rahan hyvään tarkoitukseen (toki rahat saa myös takaisin).

DSC_8585.JPG

DSC_8700.JPG

DSC_8719.JPG

DSC_8707.JPG

Tänään töiden jälkeen taas tänne. Nähdään Töölönlahden puistossa!

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *