Tänään tätä, huomenna enemmän

Tyhjä ajatus

Mulla on ollut muutaman päivän (/ viikon) turhautuminen kouluun ja kipeänä olemiseen, mikä lopulta purkautui eilen. Viimeinen pisara taisi olla todella vaivalla kirjoitettu postaus, joka syystä tai toisesta ei eilen tallentunutkaan (mutta joka kuitenkin julkaisi itse itsensä pelkällä otsikolla - nopeimmat lukijat jo ehkä huomasivatkin). Teki mieli vain hautautua peitonmutkaan ja piileksiä siellä lyhyen aikakauden, mutta then again, sitähän mä olen tehnytkin suurimman osan viime ajoista sairastellessa.

Ei auttanut muu kuin muistuttaa taas itseään, ettei asiat ole ehkä niin vakavia kuin mitä oma pääkoppa ne tulkitsee ja madaltaa niitä itse itselleen asetettuja vaatimuskriteereitä. Tälle päivälle laitoin herätyksen vasta kasin jälkeen, torkuin vähän lisää, joogasin kotona ja keitin puuroa (johon voi yhä laittaa lisukkeiksi tuoreita mansikoita vaikkakin ulkomaisia ja jonka kaveriksi luin lempiblogini ajan tasalle). Rentoutuminen jatkui iltapäiväkahvilla mummin luona, joka on aina takuuvarma paikka laittaa ajatukset järjestykseen.

Tänään vietän vain muutaman tunnin yhden kouluprojektin parissa, ja illalla lähdetään syömään. Ihan kahdestaan. Tänään tätä, huomenna ehkä enemmän.

 

Kuvat: Mikko Wivolin

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

 

Kommentoi