Tänään tiistaina

Tyhjä ajatus

Tiistai, ei allekirjoittaneen vahvimpia viikonpäivä. Kuukautiset ja kuukautiskivut. 20 minuutin torkuttaminen ja nipinapin aamutreeneihin ehtiminen. Kotiin unohdettu pyyhe ja rintaliivit. Huolimattomuusvirheillä varustettuja meilejä ja asukuvat, jossa kädet näyttävät ihan väärällä tavalla isoilta.

Olisin helposti voinut leimata tämän huonoksi päiväksi. Totuus on kuitenkin se että kello on vasta 08:11 ja mitä tahansa ihania asioita voi vielä tapahtua. Aurinko paistaa ja mainitsemani asiat ovat loppujen lopuksi erittäin, erittäin pinnallisia. (Paitsi menkkakivut, ne täytyy ottaa aina tosissaan.)

Työpäivän jälkeen saan nähdä siskonpoikaani jonka kanssa olemme olleet erossa kokonaiset 48 tuntia. Tuntuu että hänen syntymänsä jälkeen kaikki aiemmin tärkeiltä tuntuneet asiat ja murheet lähinnä huvittavat. Ajatus siitä että voin nähdä hänen vielä tiedostomattoman hymynsä ja tarttua hänen pikkuisiin sormiinsa, kääntää ihan minkä tahansa päivän ympäri.

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Hanna K
Sunday Blondie

Voi ei, toisinaan päivät eivät lähde käyntiin aivan odotetusti! Mutta positiivisella elämänasenteella monelle aluksi kurjalta tuntuneelle asiallekin voi nauraa (paitsi menkoille). Ihanaa, aurinkoista päivää, Saranda! ♡♡♡

Saranda
Tyhjä ajatus

Näin se on - osaat jotenkin aina sanoa ne oikeat sanat! Kiitos paljon murunen ja samoin. xx :)

Pyjama79 (Ei varmistettu) https://pyjamapaivia.com/

Tätinä oleminen on ihanaa! <3

Mun pikkusiskoni sai ensimmäisen lapsensa 10 vuotta sitten ja asuin silloin heillä Lontoossa. Sain nähdä siis siskontyttöni joka päivä puolen vuoden ajan! <3 Kävin jopa öisin vessareissulla ihastelemassa pikku tuhisijaa.

Saranda
Tyhjä ajatus

Oii miten onnekas olit. :* Olet varmasti aivan mahtava täti!

Pitäisiköhän munkin muuttaa siskon luokse, työmatkakin lyhenisi... :D

Siri H
Still Life

Tätinä oleminen on kyllä mahtavaa! Mun veljenpoika syntyi kun olin 14, eli nyt hän on jo iso 11-vuotias (ja minä pian 26-vuotias), ja se että on saanut seurata hänen kasvuaan ja olla läsnä turvallisena aikuisena, on kyllä ihan parhaita juttuja mitä elämässä on :) 

Saranda
Tyhjä ajatus

Oii sä oot varmaan niin cool täti sille ikäsi puolesta! :) Ihanaa, kaikkea hyvää teille molemmille. xx

Siri H
Still Life

Haha, ainakin toivon että oisin cool täti! :D Kiitos samoin :*

Iina S. (Ei varmistettu) http://www.iinas.fi

Olet niin ihanan positiivinen! Musta on ihana piirre ihmisessä, että osaa ajatella positiivisesti vaikka kaatuisi kuralammikkoon :D

www.iinas.fi

Saranda
Tyhjä ajatus

Voi kiitos. :) <3 En tiiä oisiko hymyilyttänyt vielä kuralammikkonaatumisen jälkeen mutta. :-D

Nauti päivästäsi ihana. <3

Kommentoi