Tänään tiistaina

DSC_2025.JPG

Tiistai, ei allekirjoittaneen vahvimpia viikonpäivä. Kuukautiset ja kuukautiskivut. 20 minuutin torkuttaminen ja nipinapin aamutreeneihin ehtiminen. Kotiin unohdettu pyyhe ja rintaliivit. Huolimattomuusvirheillä varustettuja meilejä ja asukuvat, jossa kädet näyttävät ihan väärällä tavalla isoilta.

Olisin helposti voinut leimata tämän huonoksi päiväksi. Totuus on kuitenkin se että kello on vasta 08:11 ja mitä tahansa ihania asioita voi vielä tapahtua. Aurinko paistaa ja mainitsemani asiat ovat loppujen lopuksi erittäin, erittäin pinnallisia. (Paitsi menkkakivut, ne täytyy ottaa aina tosissaan.)

Työpäivän jälkeen saan nähdä siskonpoikaani jonka kanssa olemme olleet erossa kokonaiset 48 tuntia. Tuntuu että hänen syntymänsä jälkeen kaikki aiemmin tärkeiltä tuntuneet asiat ja murheet lähinnä huvittavat. Ajatus siitä että voin nähdä hänen vielä tiedostomattoman hymynsä ja tarttua hänen pikkuisiin sormiinsa, kääntää ihan minkä tahansa päivän ympäri.

DSC_2035.JPG

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (9)
 1. Olet niin ihanan positiivinen! Musta on ihana piirre ihmisessä, että osaa ajatella positiivisesti vaikka kaatuisi kuralammikkoon 😀

  http://www.iinas.fi

  1. Voi kiitos. 🙂 <3 En tiiä oisiko hymyilyttänyt vielä kuralammikkonaatumisen jälkeen mutta. 😀

   Nauti päivästäsi ihana. <3

 2. Tätinä oleminen on kyllä mahtavaa! Mun veljenpoika syntyi kun olin 14, eli nyt hän on jo iso 11-vuotias (ja minä pian 26-vuotias), ja se että on saanut seurata hänen kasvuaan ja olla läsnä turvallisena aikuisena, on kyllä ihan parhaita juttuja mitä elämässä on 🙂 

  1. Oii sä oot varmaan niin cool täti sille ikäsi puolesta! 🙂 Ihanaa, kaikkea hyvää teille molemmille. xx

   1. Haha, ainakin toivon että oisin cool täti! 😀 Kiitos samoin :*

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *