Tapahtui viikonloppuna

Tyhjä ajatus

Mulla on takana ensimmäinen viikonloppu sitten lopetettuani osa-aikaiset työt, kun tunsin itseni lähestulkoon terveeksi. Ja hitsi viikonloppu tuntuu pitkältä ilman työvuoroja - hupia ja rentoilua mahtuu siihen ihan eri tavalla. Koitin hissukseen palata takaisin liikunnan pariin joogan ja lenkkeilyn muodossa, ja ainakaan vielä se ei ole kostautunut takaflunssalla vaan olo on oikeastaan vetreämpi kuin ehkä koko syksynä. Tai ainakin koko kuukautena.

Viikonloppuna oli get together kaksi työpaikkaa sitten vanhojen työkamujen kanssa, ja meillä oli hyvän ruoan ja kuulumisten vaihdon parissa tosi hauskaa. Duunit ovat vaihtuneet, mutta kaverit säilyneet, ja siitä olen mielettömän kiitollinen!

Leivoin myös ekaa kertaa (gluteenitonta) pätkiskakkua. Käytiin poikaystävän kanssa Verkkokaupassa, ja toisen etsiessä USB-piuhaa, mun silmät nauliintuivat 1,7 kilon Pätkis-pakkaukseen, joka oli vailla vaihtoehtoa vietävä kassalle. Kakku keräsi taas läheisten keskuudessa kehuja, ja koska pätkiksiä jäi luonnollisesti vajaa kahdesta kilosta yli, seuraavaksi on varmaankin leivottava pätkis-muffinsseja. :)

Muuten vapaapäivät kuluivat valokuvatessa, letkeästi koulutöiden parissa, sukuloinnin merkeissä ja aikaisin sunnuntaikahveilla keskustassa. Olen myös - kuten muut 67 miljoonaa katsojaa YouTube -vidoen mukaan - kuunnellut Adelea ja katsonut B-luokan perhe-elokuvia.

Viikonlopun kohokohta oli kuitenkin romanttinen perjantai-illallinen Boulevard Socialissa Ferhatin kanssa. Lukuun ottamatta täpötäydestä ravintolasta kaikuvaa melua, olin ravintolaan huikean tyytyväinen. Fine dining -paikaksi annokset olivat yllättävän suuria ja onneksi myös mielettömän herkullisia. Palvelu pelasi, ja ruuhkasta huolimatta ruoat löysivät pöydälle nopeasti. Tomi Björckin ravintolasta Brondakin on testattu, mutta ruoan puolesta Boulevard Social vei nipin napin voiton. Välimerellinen ruoka kun on lähellä sydäntäni - ja geenejäni. Seuraavaksi haluan käydä Pohjois-Aasian makuihin erikoistuneessa Gaijinissa.

Se siitä minusta! Miten teidän viikonloput menivät? :)

Nahkaliivi: Vero Moda
Poolopaita: Bershka
Nahkahousut: H&M
Kengät: H&M

Kuvat: Ferhat Yasa

 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Anninan (Ei varmistettu)

Jos Suomessa ois Bershka, ostaisin ton paidan saman tien. :) Toimii tosi hyvin nahan kanssa ja tuossa ympäristössä.Oikein hyvä että oot tevehtynyt ja bloggaamassa taas normaaliin tyyliin!

Saranda
Tyhjä ajatus

Jep, Bershka on ehdottomasti niiden kauppojen joukossa joita Suomeen on saatava! Ihania sanoja, kiitos! :)

LottaP (Ei varmistettu)

Onpa ihania kuvia! Ferhatista on tullut oikein mestarikuvaaja, mutta kun tyttöystävä bloggaa niin ei oo varmaan vaihtoehtoja ;)

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihana, Lotta! Terveiset menee niiin perille! :D

Kommentoi