Tätä aion rakastaa puhki

Tyhjä ajatus

Garderoobini saa tänä päivänä lisäystä vain siinä tapauksessa kun materiaali, istuvuus ja ajattomuus kohtaavat yhdessä vaatekappaleessa. Näin kävi reilu viikko sitten, kun kotiutin BikBokista midi-mittaisen tekonahkahameen. Se oli rakkautta ensipukemalla, ja mun tekee mieli pitää sitä joka päivä, jokaisessa tilaisuudessa, jokaisen yläosan parina.

Tämän syksyn muoti miellyttää muutenkin silmää aika lailla, ja olenkin shoppaillut enemmän kuin mitä minulla on tapana. Toisaalta olisi hinku kierellä taas pitkästä aikaa kirpputorilla tai järjestää kavereiden kanssa keskenäisiä vaatevaihdoskestejä. Oletteko te löytäneet mitään erityisiä täsmälöytöjä viime aikoina?

Näiden(kin) kuvien takana on taitava Enna, jonka kanssa on ollut inspiroivaa ja helppoa tehdä töitä. Nyt puolestaan olen niin sanotusti vuoteen oma, kun olen taas onnistunut saamaan kuumeen ja kurkkupöpöjä. Piristäkäähän meikäläistä ja käykää kysymässä kysymyksiä kysysmyspostaukseen! I Love Me -messulippujen voittaja on arvottu, ja häneen on otettu yhteyttä. :)

Paita ja takki: Gina Tricot
Hame: BikBok
Kengät: Spirit Store

Kuvat: Enna Rautiainen

 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Anjuska
Ripaus elämäämme

Ihana takki! Olen kans yrittänyt metsästää (tosin aika sivusilmällä) samanmoista takkia, mutta ainakaan vielä en ole löytänyt...
Meillä oli oikeastaan viime viikon perjantaina vaatteidenvaihtoilta ystäväporukalla. Idea tällaiseen oli kyllä todella hyvä! Ennen en ollut kuullutkaan moisesta ja pitihän tilaisuus käyttää hyödykseen. Omat käyttämättä jääneet vaatteet, asusteet ja kengät ystävän kämpille esille ja uutta ihanaa vaatetta, asustetta ja kenkää tilalle :) 

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos! Tuo takki on "jo" viime kevään mallistoa enkä usko että sitä on Ginassa enää jäljellä. :( Toivotan kuitenkin onnea metsästykseen, vielä kun säät sallivat käyttää tällaisia kevyempiä rotseja. :)

Ja vaatevaihdokset on ihan parhaita!! Oma roska on toisen aarre... ;)

Anjuska
Ripaus elämäämme

Voihan! Seuraava kysymykseni olisikin ollut, että onko minkä vuoden mallistoista. Niin mun tuuria :D 
Kiitos! Eiköhän jostain löydy. Jotenkin tuntuu, että tänä syksynä kaupat ovat hypänneet vallan syystakkikauden ohitse. Rekit ovat pullollaan paksumpia takkeja, tai jopa jo toppatakkeja! 

Saranda
Tyhjä ajatus

Oon ihan samaa mieltä! Lienesköhän kun viime vuonna oli paljon lyhyempi siirtymäaika kesästä talveen, ja siit on otettu "oppia"... yksi kaukaa haettu teoria. :-D

Espamuikkeli (Ei varmistettu)

Toi hame on niin makee et munkin on ehkä pakko ostaa samanlainen.......... ;-)

Saranda
Tyhjä ajatus

Haha, kannattaa! Eikä ollut hinnallakaan pilattu. (En enää kyl edes muista paljon maksoi, mut alle 50e kuitenkin!)

Mia K.
Voi taivas

Uulalaa :)! Mikä lady! Upeet noi nilkkurit!

Saranda
Tyhjä ajatus

Voi kiitos! :D Ja ne on ihan mun lempparit!

Kommentoi