Tätä syksy tuo tullessaan

DSC_9110.JPG

Huomaa futuurimuodossa käytetty tuo. Vielä en ihan heitä hanskoja tiskiin kesän suhteen. (Huomaa myös että olen todella huono päästämään irti tai kohtamaan faktoja.)

Viikonlopun piti kulua ystävien kanssa mökillä. Sen sijaan migreeni jätti kotiin ja käytin kolme päivää toisaalta itselleni myös aika ihanan asian parissa: listojen laatimisessa ja tulevaisuuden suunnittelemisessa.

Mietin kovasti mitä syksy tulee tuomaan tullessaan. Työn suhteen ainakin todella epämääräisiä ja epävarmoja kuvioita. Koko vuosi on ollut sellaista, ja vähän jo kaipaisin perinteistä työntekoa kuten määrättyjä työaikoja ja ulkopuolisen asettamia deadlineja. Toisaalta jään äitiyslomalle jo tammikuussa joten eiköhän tämä pätkä mene vaikka päällä seisten ja makaronilaatikkoa syöden.

Muuten olen innoissani monestakin asiasta: luonnollisesti eniten siitä, että saamme valmistautua vauvan tuloon. Rakentaa elämämme niin että hänen elämänsä saa parhaan mahdollisen alun.

DSC_9153.JPG

DSC_9113.JPG

Lokakuun alussa lähden siskoni ja hänen poikansa kanssa Kosovoon viettämään aikaa meidän molempien isoäitien kanssa. Tämä on harvinaista, sillä toinen isoäitini asuu tosiaan Australiassa, ja viimeksi kun näimme toisemme maaliskuussa, hän oli hoitamassa ja hyvästelemässä isoisääni, yli puoli vuosisadan aikaista kumppaniaan. Tunnelma oli silloin tosi surullinen. Nyt ainoat elossa olevat isovanhempani ovat nämä kaksi teräsnaista, ja olen uskomattoman onnekas ja kiitollinen kun minulla on heidät.

DSC_9146.JPG

Muuta täksi syksyksi? No kävin lunastamassa kahdeksan leffalippua pian vanhentuneilla kulttuuriseteleillä, tajuamatta että ihmisenä joka käyn harvoin leffoissa, en ikinä ehdi käyttämään niitä. Nähdään siis hei Finnkinolla… Ja jos ei siellä, pyörin kirjastossa (kirjasto on syksyisin mun toinen koti), Lintsin valokarnevaaleissa (saakohan mihinkään laitteisiin mennä raskaana?) ja Kiasmassa (säästölinjalla tietysti vain kuukauden ensimmäisenä perjantaina).

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (14)
 1. Kuulostaa tosi hyvältä suunnitelmalta 🙂 Ajattelin itsekin panostaa museoihin ja käydä taas leffassakin nyt freelancerin vapaamman ajankäytön sallimissa rajoissa.

  Lintsillä varmaan maailmanpyörä ja muut rauhalliset näköalalaitteet on myös raskaanaollessa käytettävissä.

  1. Niin kuulostaa sunkin. 🙂 Toivottavasti kummallakin on aivan ihana syksy, uskon kyl et on. <3

 2. La Dolce Musica
  27.8.2018, 10:01

  Ihania kuvia!
  Minulla on myös vain isoäiti jäljellä! Hän on kauan ollut minun esimerkkinä vahvasta naisesta! <3

  1. Miten kauniisti sanottu. <3 Toivottavasti hän elää vielä pitkään ja teette vielä paljon yhteisiä muistoja yhdessä. 🙂 Isovanhemmat on niin mieletön lahja. (Ja enköhän purskahtanut ihan jäätävään itkuun kun muistelin omaa isoisääni. Isovanhemmat on vaan niin parhaita.)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *