Terkkuja Jyväskylästä

Tyhjä ajatus

... ja Roomasta Jyväskylään. Tällä kirjoitushetkellä istun automme pelkääjänpaikalla kun Ferhat kruisailee Lahden moottoritietä kotiin ja Loopista soi tasaisessa syklissä toistuvasti ne samat biisit. (Silti se on aina päällä. Miksi?) Järjestimme yhden ylimääräisen lomapäivän keskellä viikkoa ja käytimme sen sisämaamatkailuun, tällä kertaa Jyväskylään, jonne ois muuten mahtavaa palata kesällä.

Palaamisesta puheen ollen; tuntuu että olisin tullut Italian matkan jälkeen vähän erilaiseen Suomeen. Aamut ovat valoisimpia ja lempeimpiä, kylmyys ei tunnu enää luissa ja ensimmäiset koulupäivät ovat sujuneet kuin tanssi. Siis sellainen helppo ja kepeä tanssi, esimerkiksi humppa. (Vaikka luonnollisesti lomaltapaluun jälkeen on aina yksi siirtymäpäivä kun kaikki, ihan kaikki, ärsyttää ja hommia on pilvin pimein. Se oli tiistaina. Tai no kaikki tiistait on vähän sellaisia.)

Suomi-turismi muuten jatkuu kun lähdetään huomenna katsomaan CrossFitin SM-kilpailuja, Winter Wareja, Tampereelle! Onko ketään muuta tulossa kannustamaan omia boksilaisia?

 

EN: Finland-traveling. This time in Jyväskylä and tomorrow Tampere!

 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi