Tervetuloa myös uudet tyypit – kuka on bloggaaja blogin takana?

On lämmittänyt sydäntä huomata, kuinka tänne eksyy viikottain uutta jengiä. Uskon, että lapsen syntymä on luonut blogiin ihan uuden kohderyhmän ja kaikki äitiyteen ja vauvaan liittyvät postaukset ovat suosituimpia. Minusta se on ihanaa, sillä kolmekuinen vauva on tietysti oman elämäni suurin tekijä ja se olisi lifestyle-blogissa vaikea piilottaa.

Olen kuitenkin muutakin kuin äiti, ja ajattelinkin ihan oikein esitellä itseni kaikille uusille lukijoille. Mä oon Saranda Dedolli, tai siis Dedolli-Yasa mutta en ole koskaan oikein omaksunut yhdistelmäsukunimeäni. En avaa asiaa erikseen tässä enempää, mutta voit lukea mun kirjoituksen sukunimikriisistä tästä postauksesta.

Mä olen 25, täytän heinäkuussa 26 ja asun Helsingissä, Aurinkolahdessa. Juureni ja vanhempani ovat Kosovosta, olen kirjoittanut siitä mm. Aina koti-ikävä, Kiitos isä ja äiti sekä Karussa kauneutta.

Aviomieheni on Turkista. Menimme naimisiin toukokuussa 2018 ja saimme esikoisemme viime helmikuussa. Mun on pitänyt jo ikuisuuden kirjoittaa meidän monikielisyydestä, ja kaikille kyselijöille tiedoksi: mä aloin tänään luonnostelemaan postausta aiheesta. Vih-doin!

Mä rakastan monia asioita. Perhettä, jossa olen kasvanut ja läheisimpiä ystäviäni. En luo helposti uusia ystävyyssuhteita enkä suhtaudu muutoksiin aina innolla.

Mä rakastan myös kirjoittamista, valokuvaamista, uimista, juoksemista kun olen sillä tuulella, saunomista, suklaata, aikaisia aamuja, Jason Mrazia ja kirjoja. Olen julkaissut myös oman kirjan.

Olen ammatiltani sosionomi, mutta tuskin palaan koskaan täysiaikaisesti sosiaalialan töihin. Unelmani olisi yhdistää sekä ihmisläheinen työ että kirjoittaminen/sisällöntuottaminen.

Olen järjestelmällinen, en spontaani. Ratkaisukeskeinen, en velloja. Kärsimätön, en pitkäjänteinen. Määrätietoinen, en haahuilija. Sählääjä, en huolellinen. Pyrin tekemään vastuullisia valintoja ja olemaan hyvä ihminen, mutta välillä molemmat pyrkimykset menevät puihin.

Olit sä sitten vanha tai uusi lukija, kerro sä jotain itsestäsi. <3 (Ettei tää postaus ole pelkkää itsekeskeistä monologia…)

Kommentit (12)
 1. ”Olen järjestelmällinen, en spontaani. Ratkaisukeskeinen, en velloja. Kärsimätön, en pitkäjänteinen. Määrätietoinen, en haahuilija. Sählääjä, en huolellinen.” well hello, that’s me!! Nauratti kyl toi, täsmälleen minä 😄😄 luulin ekat 25 vuotta olevani spontaani ja sit tajusin et mää oon kyl aina suunnitellu kaiken pilkkua myöten ja listat valmiina puoli vuotta etukäteen. Sit mää nöyrryin ja myönnyin siihen et en oo sillee coolisti spontaani. Plus Evan aina sanoo et se tykkää mussa siitä, et oon niin järjestelmällinen!

 2. Ttiinatuulia
  15.5.2019, 18:58

  Täällä kirjoittelee Ttiinatuulia, 28-vuotias luovan alan ammattilainen ja esteetikko, joka asiassa ja ehkä joskus vähän linkin kanssa… 🙂

  Oon sydämeltäni vapaa-ajan puolella tanssija, kirjoittaja ja luonnonlapsi, ystävien kesken intohimoinen leipuri ja ”plant mama” (edit huom. onneksi on taas kevät ja kesä ja myös parvekepuurarhakausi mun huonekasvipuutarhan jatkeena, 43m2:n asunnossa jossa asuu siis tosiaan lisäkseni, kasvibebejen ohella, myös mies 😀 ). Lisäksi rakastan meksikolaista ruokaa. ❤️Ja kaikkea makeaa. ❤️Ja saaristoa ja ystäviä ja ilmajoogaa. ❤️ Ainakin.❤️

  Tänne löysin varmaankin alun perin Bloglovinin suosituksen kautta, ja sain huomata olevani oikeassa paikassa aidon ja inspiroivan sisällön perässä- ilo ”tuntea” edes näin verkon välityksellä, ja olla mukana menossa 🙂

  1. Ihanaa et oot löytänyt tänne! 🙂

   Sä kuulostat niin mahtavalle tyypille. Ihailen luovia ihmisiä! Ja etenkin sellaisia jotka onnistuu pitämään kasveja elossa. 😀 Kaikki tuo saaristo ja ilmajoogakin… Ai vitsi, oot kun jostain ”tällainen ihminen haluaisin olla” -listaltani! 😀 Ihana sinä! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *