Tietoisesti pois täydellisyyden tavoittelusta

Tyhjä ajatus

Tiistai - päivä jolloin mikään ei yleensä mene hyvin, puhumattakaan täydellisesti. (Tai no, miten se voisikaan kun kello ei ole vielä yhdeksääkään ja mä oon jo kaiken manannut.)

Täydellisyys on tavoite johon yhä useampi meistä pyrkii ja noh, ei koskaan ikinä pääse. Mä oon viime vuoden kamppailujen jälkeen pyrkinyt puolestani tietoisesti pois siitä  - esimerkiksi julkaisemalla kuvia, johon en ole täysin tyytyväinen tai jättämällä joskus jotain oikeita "virheitä" asioihin. Jollekin nämä ovat pieniä ja arkipäiväisiä juttuja mutta mulle maailmaa suurempia tässä paranemisprosessissa, kun jätän tietoisesti ottamatta vitamiinit purkista tai jätän jonkun asian tahalleen huomiseksi vaikka ehtisin hyvin tekemään sen tänäänkin. Sillä tavalla poistan omat täydellisyyden suorituspaineeni päivästä ja voin keskittyä yksinkertaisesti nauttimaan enemmän.

Nää on esimerkkikuvia sellaisista kuvista, joita teki mieli siirtää suoraan roskakorikansioon. Päätin joka tapauksessa lisätä nämä postaukseen sillä mentaliteetillä että välillä ja tosi useinkin tekeminen on tärkeämpää kuin täydellisyys. Näissä kuvissa ei ole mitään ihmeellisempää, tavalliset talvitamineet päällä vanhempieni etupihalla, sunnuntaiasu alla, mutta luotan että välillä taviskin toimii.

Nyt aamutreenin jälkeiseen suihkuun ja sitten ulkoilemaan! Aurinko paistaa pitkästä aikaa vapaapäivänä eikä mitään sen täydellisempää olekaan.

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

MarikaJohannaP
Hey girl

Tavis toimii, ja tämä juttu oli just sitä mitä tarvitsin tänään :).

Suvi K.
Sisunainen

Yksi viisas entinen työkaverini sanoi: "Täydellisyys on hyvän pahin vihollinen."

Saranda
Tyhjä ajatus

No ON viisas! Tosi hyvin sanottu. :) Pidän mielessä!

raijairina

Just näin, epätäydellisyys kunniaan! Miten se onkin niin helpottavaa välillä todeta ja muistaa :) Ja kuulostaa siltä, että vedät ihan tosi hyvin. Aamutreenit ja kaikki! (terveisiä täältä kotisohvalta :D )

Saranda
Tyhjä ajatus

Joo tästä tarvii säännöllisen muistutuksen itse kukin. <3 Ja hei sohva on maailman paras kaveri ja mun liittolainen aina iltaisin kun en jaksa tehdä mitään. Siispä ihanaa päivää, sohvalla tai sen ulkopuolella! :)

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

HYVÄ SARANDA - i just love u!

Saranda
Tyhjä ajatus

Tunne on molemminpuolinen! <3

bruno99 (Ei varmistettu)

From here http://allprogramswindows10.com/ you can get online tutorial for where are the all programs in windows 10 online without any registration.

KurtIDillon (Ei varmistettu)

Where to buy best hermes replica? Hermessale.com is the trusted seller for hermes replica bags and wallets. We have servered more than 10 k customers during the past years, and most of them are happy with the result. visit http://www.hermessale.com

hole io (Ei varmistettu) https://hole-io.online

Great post! I didn’t know about several of these resources and I’m going to go check them out now!

Kommentoi