Tietoisesti pois täydellisyyden tavoittelusta

DSC_7976-001.JPG

Tiistai – päivä jolloin mikään ei yleensä mene hyvin, puhumattakaan täydellisesti. (Tai no, miten se voisikaan kun kello ei ole vielä yhdeksääkään ja mä oon jo kaiken manannut.)

Täydellisyys on tavoite johon yhä useampi meistä pyrkii ja noh, ei koskaan ikinä pääse. Mä oon viime vuoden kamppailujen jälkeen pyrkinyt puolestani tietoisesti pois siitä  – esimerkiksi julkaisemalla kuvia, johon en ole täysin tyytyväinen tai jättämällä joskus jotain oikeita ”virheitä” asioihin. Jollekin nämä ovat pieniä ja arkipäiväisiä juttuja mutta mulle maailmaa suurempia tässä paranemisprosessissa, kun jätän tietoisesti ottamatta vitamiinit purkista tai jätän jonkun asian tahalleen huomiseksi vaikka ehtisin hyvin tekemään sen tänäänkin. Sillä tavalla poistan omat täydellisyyden suorituspaineeni päivästä ja voin keskittyä yksinkertaisesti nauttimaan enemmän.

DSC_7968.JPG

DSC_7953-001.JPG

Nää on esimerkkikuvia sellaisista kuvista, joita teki mieli siirtää suoraan roskakorikansioon. Päätin joka tapauksessa lisätä nämä postaukseen sillä mentaliteetillä että välillä ja tosi useinkin tekeminen on tärkeämpää kuin täydellisyys. Näissä kuvissa ei ole mitään ihmeellisempää, tavalliset talvitamineet päällä vanhempieni etupihalla, sunnuntaiasu alla, mutta luotan että välillä taviskin toimii.

DSC_7932.JPG

Nyt aamutreenin jälkeiseen suihkuun ja sitten ulkoilemaan! Aurinko paistaa pitkästä aikaa vapaapäivänä eikä mitään sen täydellisempää olekaan.

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (11)
  1. Great post! I didn’t know about several of these resources and I’m going to go check them out now!

  2. KurtIDillon
    17.7.2018, 10:00

    Where to buy best hermes replica? Hermessale.com is the trusted seller for hermes replica bags and wallets. We have servered more than 10 k customers during the past years, and most of them are happy with the result. visit http://www.hermessale.com

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *