Toivokaa kuvia (+ arvonta)

DSC_0051.JPG

Hej, fina! Ajattelin toteuttaa ensimmäisen kerran tällaisen toivekuvapostauksen. Ajatus on, että saatte toivoa kommenttiboksissa kuvia tietyistä asioista – esim. pyjamat, joilla nukun, tuoksu jota käytän, muki josta juon teeni yms. ja mä valokuvaan niitä ja teen kuvista erillisen postauksen.

(Tiedetään, olen vähän huono ja hidas toteuttamaan näitä toivepostauksia mutta esim. kysymyspostauksen vastaukset tulevat viimeistään ensi viikolla! Hang in there!)

Kaikkien kysyneiden kesken arvon yhden yllätyspalkinnon! Muista siis jättää sähköpostisi tekstikenttään (ei vain siihen kohtaan jossa pyydetään sitä erikseen.) 🙂 Jos et halua julkaista sähköpostisi, käytä Nimi -kohdassa jotakin nimimerkkiä.

DSC_0055.JPG

PS: Bloglovinin kautta seuraavat, omaan ja kaverini sovellukseen tämä postaus ei ole ilmestynyt blogini feedille – eli jos missasit sen, käypäs kurkkaamassa!

Kuvat: Ferhat Yasa, editointi minä

 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

 

Kommentit (23)
  1. Miten sisustat kotisi? Kotisi värimaailma. Rakkaimmat sisustusesineet.

  2. Kuvia lempipaikoistasi. Maisema, puisto, kahvila. Harrastuksiin liittyviä kuvia. Kuvia esim. lemmikistäsi, jos sinulla on sellainen. Kuvia arkiaamuista.

    1. Ihania seesteisiä ideoita! Kiitos! 🙂 (mutta lemmikkiä ei ole. :()

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *