Torstaikuulumisia & joka viikottainen arvonta

DSC_3106.JPG

Mukavaa torstaita, maailman parhaat lukijat. Mitä teille kuuluu, mitä teillä on mielen päällä tänään?

Mun viikko alkoi maanantaina jotenkin tahmeasti enkä saanut oikein mitään hedelmällistä aikaseksi myöhään iltapäivään saakka. Lopulta paiskoin läppärin kiinni ja menin pitkästä aikaa uimahalliin ja siellä – no, euforiakaan ei riitä kuvaamaan sitä tunnetta. Eikö juutalaisilla ole jonkinlainen uusiutumisrituaali vedessä? En yhtään ihmettele jos on, menin veteen elämään pettynenä kiukuttelijana ja nousin puolen tunnin päästä voittamattomana optimistina. Ja tiedättekö, se tunne on kantanut siitä asti.

Jos teillä on jokin elementti tai harrastus jonka tiedätte tuovanne teille joka kerta hyvän mielen, älkää koskaan karsitko siinä. Muita asioita josta olen saanut tällä viikolla hyvän mielen? Kahdestakin onnistuneista asukuvauksista asukriiseistä huolimatta (mulla on edelleen tämä ensimmäisen maailman ongelma: yllättäen raskaana rasvaa tuntuu palavan kaikkialta mutta vatsa luonnollisesti kasvaa = MIKÄÄN VAATE EI ISTU), tiistaiaamupäivästä kun Sugar Helsinki järjesti tunnelmallisen tilaisuuden Löylyssä Weledan ja Nordiq Nutritionin kanssa sekä eniten ehkä siitä että olen saanut edistettyä kirjaani hyvin. Eilen illalla oli neljäs raskausjooga Manipurassa, jonka jälkeen tunne on lähes verrattavissa maanantain uimahallikokemukseen: seesteinen ja onnellinen.

Tänään aloitin päivän meileihin vastaamalla, mutta parin tunnin päästä käyn pyörähtämässä pressipäivillä ja sieltä Messukeskukseen hakemassa inspiraatiota Kirjamessuilta. Iltapäivästä työt vaihtuvat vapaa-aikaan kun siirrytään ystävien kanssa kirjamessuilta samoissa tiloissa toimiviin Viini- ja ruokamessuille. (Toivottavasti myös alkoholittomia maistiaisia on tarjolla…)

DSC_3142.JPG

Mistä tulikin mieleen: aion tästä lähtien antaa myös teille edes vähän takaisin siitä mitä te annatte mulle joka ikinen päivä blogissa vierailuillanne ja sydäntä lämmittävillä kommenteillanne. Aion tästä viikosta eteenpäin ainakin loppuvuoden ajan järjestää Instagramissa viikottain erilaisia arvontoja, yleensä sunnuntaisin. Tämä viikko on poikkeuksellinen kun arvon jotakin sekä sunnuntaina ETTÄ tänään: tänään voitte nimittän voittaa liput tänään alkaville kirja- sekä viini- ja ruokamessuille! Seuraa siis Instagramissa @saranda.dedolli niin voit osallistua kätevästi arvontoihin, ja tosiaan nyt uusimmassa kuvassa (sama kuin ylläoleva) voit voittaa ne messuliput sulle ja yhdelle kaverillesi. 🙂

 

Ainiin ja arpomisideoita otetaan avosylin vastaan! Onko jotain tiettyä tuotetta/palvelua/mitä tahansa jota toivoisitte voittavan?

 

Ihanaa päivänjatkoa sinne kaikille, nähdään messuilla tai missä ikinä. xx

 

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (2)
 1. Ihana arvontaidea! Oot paras <3

  Sun kirja olis aivan ihanaa voittaa 😀 En malta odottaa, että pääsen lukemaan!

  1. Kuule vähintään samaa voin sanoa susta! <3 🙂

   Ja hei tosi hyvä idea arpoa oma kirja täällä! Kiitos tästä. 🙂

   Suloista rentouttavaa mukavaa viikonloppua sinne! <3<3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *