Tuikitavalliset viikonloppukuulumiset

Tyhjä ajatus

Hei ihanat! Mitä teille kuuluu? Miten teidän viikonloppu on mennyt? Mä oon perjantaista asti kriiseillyt sitä että mulla ei oo mitään fiksua sanottavaa. Keskiviikon lentopostaus vei mun viikon deep thoughts -energian ja oon kyllä tosi iloinen millaisen vastaanoton se sai. Kommenttiboksissa käydään (suurimmaksi osaksi :D) rakentavaa keskustelua ja väittelyä lentämisestä ja ekologisesta elämäntavasta. Postaukseen pääset tästä.

No, jos ei mitään syvällistä niin sitten jotain "pinnallista" ja yleisiä kuulumisia. Sellaisiakin on välillä mukava kirjoittaa. (Entä lukea? :D) Mä aloitin mun viikonlopun perjantaina aamu-uinnilla ja vesijuoksulla Stadikalla ja vitsi se on kyllä parhaimpia tapoja käynnistää päivä. Oon käynyt siellä tänä vuonna huomattavasti vähemmän mutta se johtuu siitä että oon uinut tänä kesänä paljon meressä ja järvessä. Käyn Stadikalla nykyään vain toimistopäivisin, muuten kun teen töitä kotoa, käyn pulahtamassa mereen. Ei kylmässä vedessä tietenkään saa samanlaista treeniä aikaseksi mutta se on mulle käytännöllisempää, ympäristölle ystävällisempää ja ainakin aineenvaihdunnalle varsinaista herkkua.

Perjantaina oli tosiaan sitten töitä ja töiden jälkeen käytiin ystäväni kanssa Taste of Helsingissä. Ja hei ruokafestarit jatkuvat vielä tänään! Nämä kuvatkin liittyvät festareihin niinkin läheisesti että mulla oli yllä tuo sama hame ja se muistutti mua siitä että oh shit, mulla on vielä Australiasta jakamattomia kuvia. Asukuvia ei tuolla voinut ottaa kun tuuli oli niin kova ja kietaisuhameen ansiosta kaikki Byron Bayn majakaa katsomaan tulleet näkivät myös vaaleansiniset alushousuni.

Lauantaina heräsin itsekseni jo neljältä enkä saanut enää unta. Tein töitä lounasaikaan asti jolloin lähdin käymään vanhemmillani. Mun pikkuveli joka oli puoli vuotta vaihdossa palasi perjantaina kotiin, ja oli tosi ihanaa nähdä häntä. Toki hän tuli Suomeen meidän häihin, mutta tuntuu niin mukavalta että hän on "lopullisesti" kotona - ja että (hullu sekoboltsi) perheemme on taas koossa.

Iltapäivästä hoidin pari meiliä vielä, luin uusinta Trendiä Uutelan kanavalla ja kävin mieheni kanssa juoksulenkillä kun hän palasi töistä. Illalla lähdin viettämään ystäväni syntymäpäiviä. Meillä oli vanha lukiojengi kasassa, yksi ystäväkin tullut ulkomailta kesäksi Suomeen ja ilmassa leijui sellaista "vitsi, koko kesä vielä edessä" -fiilis. Ja oikeesti koko kesähän on vasta edessä!

Mun mies on aika hot *liekki-emoji* <3

 

Tänään päivä alkaa työn sijaan aamiaistreffeillä ystävien kanssa (siinä on jotain tosi sadomasokismia että on sunnuntaina keskustassa liikenteessä ennen kuin kahvilatkaan ovat auki). Muuten koitan hoitaa päivällä kaikki rästityöt pois alta jotta huomenna voi aloittaa mahdollisimman puhtaalta pöydältä.

 

 

Ihanaa sunnuntaita. <3

 

 

PS: TÄHÄN Epic Foods -arvontaan voi osallistua vielä tänään! Instagramissa myös nimimerkillä @saranda.dedolli

 

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Kauniin harmoonisia kuvia, väriltään kuin tunnelmaltaan - LOVE. <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos muru. <3 Ihanaa loppuiltaa sinne. <3

Anna-Maria K (Ei varmistettu) http://www.anna-mariak.com/

No sun mies ON hot! :D

Saranda
Tyhjä ajatus

:D:D:D IHANA sä!! Vitsi tää tulee piristämään sen iltaa!

Sofiaaa (Ei varmistettu)

Oli niin ihana lukea tää, jäi tosi hyvä mieli. Kiitos että kirjoitat &lt;3

Sofiaaa (Ei varmistettu)

Ja siis tuo viimeinen merkkiyhdistelmä on siis sydän, kommentin ydin

Saranda
Tyhjä ajatus

Joo se tekee kaikille rekisteröitymättömille kommenteiden jättäneille tolleen! Ärsyttävää...

Sata sydäntä sinne takaisin. :* Oot vaan niin ihana!!

Saranda
Tyhjä ajatus

Voi apua tulee niin hyvä mieli koska mun teki mieli poistaa tää postaus heti kun julkaisin sen. :-D Tuntui niin turhalta liibadaabaa-pälätykseltä! Joten kiitos kauheesti, heti piristit mun mieltä. <3

Parasta maanantaita sinne! :)

iidis
Varpain jaloin

Ihana hyvän mielen postaus :)

Mulla heräsi sun lento-postauksesta niin paljon ajatuksia, etten saanut niitä kommenttiboksiin muotoiltua järkevästi. Muutenkin mun on pitänyt laittaa sulle viestiä maanantain jälkeeen, mutta kaikki tuntuu jäävän nyt muuton ja lomailevan 3-vuotiaan viihdyttämisen jalkoihin. Oli tosi kiva tavata livenä vaikka pikaisestikin!

Saranda
Tyhjä ajatus

Heii niin mustakin oli mielettömäm kiva. <3 Tuntui että ollaan tunnettu jo pitkään! Tsemppiä muuttoon, ja toivottavasti nähdään pian uudestaan. :)

Minnea
Minnean muruja

Tykkään tosi paljon lukea ihan kuulumisiakin! On kiehtovaa sukeltaa toisen arkipäivään!

Ps. Minäkin rakastan uimista! Aamu-uinti on ihan parasta!

Saranda
Tyhjä ajatus

Jes aamu-uintikaima. <3 Ja kiva kuulla että tään tyyppiset postaukset uppoaa. :) Ihanaa juhannusta!

Aleyna (Ei varmistettu) https://reilukirpputori.fi

Vau Ihana paikka

Saranda
Tyhjä ajatus

Niin on. <3 Tuun surulliseksi kun mietin miten kaukana se on ja en tiedä milloin pääsen sinne uudestaan jos koskaan... Byron Bay. <3

Kommentoi